Catrice Royal idols 30 colour eyeshadow palette

DSC_1027

In de limited editie royal party zaten vele mooie producten, de oogschaduw paletten hadden in deze collectie wel echt de overhand. Ik heb er al diverse gereviewd en ondanks dat de collectie niet meer verkrijgbaar is, althans wie weet dat ze mogelijk nog in de sale bakken liggen, wilde ik het royal idols oogschaduw palette toch nog graag reviewen. Het is wederom een groot oogschaduw palette met diverse kleuren, ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC_0979

Ook om dit oogschaduw palette zit een kartonnen huls. De kleuren combinaties die zijn gekozen voor het palette en huls zien er wel mooi uit.

DSC_0985

Achterop de huls staat meer geschreven over het oogschaduw palette, ook de ingrediëntenlijst vind je achterop. Ook staat er nog een afbeelding op van de oogschaduw kleuren die in het palette zitten.

DSC_0988

Het palette is gemaakt van stevig karton dat is niet nieuw want bijna alle paletten uit deze collectie zijn gemaakt van karton. Het palette heeft een combinatie van mat en glanzend materiaal.

DSC_0994

Achterop het palette zelf staat eigenlijk alleen dezelfde informatie als op de achterkant van de huls. De ingrediëntenlijst vind je niet terug op het palette zelf.

DSC_1008

Ook in dit palette zit weer een stickervel, ik vind de stickers die in het palette zitten echt heel erg leuk, er is veel gebruik gemaakt van zwarte en oranje kleuren.

DSC_1000

In de deksel van het palette zit een spiegel, het palette bevat bronze en coral kleuren oogschaduw, het zijn dertig diverse kleuren. In totaal bevat het palette 26,4 g aan oogschaduw. Ook staan er in een aantal oogschaduw kleuren een kroontje gedrukt.

DSC_1005

swatch.jpg

Swatchen:royal ascot – private club – golden castle – queen of love – flower room – dancing queen – belle époque – your highness – god save the queen – royal victoria – pop queen – prince charming – golden obsession – morning sparkles – queen for a day – kings & queens – beauty heritage – royal ballet – king’s road – portrait me – royal knights – queen’s collection – it’s good to be royal – queen of hearts – royal rhapsody – dress to impress – prince’s palace – #royal idols – royal extravaganza – midnight queen

1

Ooglook gemaakt met het palette

DSC_1017

Ik ben tevreden over het palette, de oogschaduw kleuren hebben een goeie pigmentatie en passen mooi bij elkaar. Je kunt met de kleuren diverse looks maken omdat er diverse kleuren in het palette zitten, ik vind het palette erg leuk bedacht en ook een goeie toevoeging aan de limited editie royal party, ik ga het palette zeker nog vaak gebruiken om er mooie ooglooks mee te maken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s