Soda #babygethigher pressed highlighter

DSC_1052

Het merk Soda kende ik nog niet, maar sinds kort is dit merk te koop bij het Kruidvat. Soda make up is afkomstig uit Rusland en zou vooral bedoeld zijn voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar. Ik trek me hier dan weer niks van aan want ik zit lang en breed boven deze leeftijd. Ik vond de producten er leuk uitzien en was erg benieuwd naar dit merk. Ik testte drie pressed highlighters uit van dit merk en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_1031

De verpakkingen zijn gemaakt van stevig karton en hebben frisse kleuren, aan de kleuren kun je zien dat de make up echt wel bedoeld is voor jongeren maar ik vind de kleuren best leuk. Ook staan er een aantal getekende afbeeldingen op de doosjes.

DSC_1288

Achterop het doosje staat een kort tekstje, de ingrediëntenlijst op een sticker die achterop het doosje is geplakt, ik vind dit zelf een beetje een goedkope oplossing, ook vind je een qr code op de achterkant van het doosje, het is mij niet gelukt om deze te scannen omdat deze te klein is dus weet niet wat er achter de qr code schuil gaat.

DSC_1040 3.jpeg

Als je de doosjes opent zie je gelijk het Soda logo staan en ook weer een afbeelding. In elke doosje zit 11 g aan highlighter. De pans zijn lekker groot dus je kan er lekker met je kwast indippen.

high.jpg

IMG_9791.jpeg

Swatchen.

test

Highlighters aangebracht op mijn gezicht.

DSC_1049

Ik ben wel tevreden over de highlighters. De highlighters hebben voldoende pigment en glimmen erg mooi, ik hou zelf wel van een goeie shimmer in een highlighter en dat geven deze highlighters zeker. Ik kan de highlighters zeker aanraden want ze zijn best low budget en fijn in gebruik. Wel moet je van de kleurrijke verpakkingen houden.

Soda #babygethigher pressed highlighter €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s