Ecotools Daily defined eye kit

DSC_1296

Ik breng mijn make up graag aan met goede kwasten, na jarenlang low budget kwasten te hebben gebruikt ben ik sinds twee jaar geleden begonnen met het investeren in kwalitatief iets duurdere maar betere kwasten. Ik heb al een kleine stash van Real Techniques kwasten maar las toch ook hele goeie verhalen over Ecotools. Ecottols is een merk dat geen dierlijke haren gebruikt en zowel milieu als dier vriendelijk is. Toen er weer een een korting zat op de kwasten bij de Etos besloot ik eens een set te kopen. Ik vertel je meer over deze set en wat ik van deze kwasten vind.

DSC_0717

De kwasten zitten in een hele vriendelijke verpakking ook, er is namelijk heel weinig plastic gebruikt. Alleen de kwasten zitten in dubbel plastic en de tekst is van karton. Het bakje zelf waar de kwast inzitten hebben een functie, daar kom ik later op terug.

DSC_0723

 

achterop het bakje staat wat meer informatie over de kwasten, ook staan er uitbreidingsset op afgebeeld en een tutorial, hier staat in waar je welke kwast voor kunt gebruiken en er een look mee kunt maken.

DSC_0772

Als je meerdere setjes van deze kwaten heb kun je de doosjes in elkaar stapelen zodat je de kwasten daarin kunt bewaren. Ik heb zelf mijn eigen manier om mijn kwasten te bewaren maar zal het bakje apart bewaren, ik weet niet of je ook dit soort bakjes vind bij de kleinere setjes kwasten van Ecotools.

DSC_0743

Deze set bevat vijf kwasten namelijk de large shadow blush, de detail liner brush, de liner smudge brush, de accent shadow brush en de angled grease brush. De kwasten hebben handvaten van bamboe hout en dat past precies bij dit merk en de handvaten voelen fijn aan.

Detail liner

DSC_0750

Met de detail liner kun je definitie toevoegen aan je wimperlijn.

large shadow brush

DSC_0752

Met de large shadow brush kun je oogschaduw op je bewegend ooglid aanbrengen.

Angled crease brush

DSC_0759

Met de angled crease brush kun je een zachte kleur oogschaduw in je arcade boog aanbrengen.

Liner smudge brush

DSC_0763

 

Met de liner smudge brush kun je oogschaduw kleuren inblenden.

DSC_1302

Ik ben heel erg blij met deze kwastenset van Ecotools, de haren voelen heel zacht aan op mijn ogen en prikken totaal niet. Ik hoefde niet langer de kleuren uit te blenden dan met mijn andere kwasten dus dat is top. De kwasten voelen gewoon stevig aan en ik wil zeker meer van deze kwasten aan mijn stash toevoegen. Ik weet niet hoe de kwasten zijn als ze gewassen zijn, ik heb dit nog niet getest maar ben er wel benieuwd naar.

Ecotools  Daily defined eye kit €13,95 – Verkrijgbaar onder andere bij Etos en diverse webshops.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s