Essence Matt touch blush

DSC_0967

Blush hoort bij mijn standaard make up routine, ik ben van mezelf vrij licht dus ik vind het wel mooi om wat meer kleur op mijn gezicht aan te brengen. Ik heb diverse blushes in mijn stash zitten en ik zou die stap in mijn make up routine niet kunnen wegdenken. Ik ben zelf dol op roze blushes en ik heb dan ook donkere en lichtere kleuren, toen ik de matt touch blush tegen kwam van Essence was ik wel benieuwd of deze wat zou doen voor mijn gezicht, ik testte de blush uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0934

Het doosje van de blush is gemaakt van stevig plastic en heeft een vrij basic verpakking, ik vind dit soort doosjes wel echt bij Essence passen. De tekst op het doosje is zwart en de deksel is transparant waardoor je de blush kleur mooi kunt zien.

DSC_0942

Ik heb de blush in de kleur 10 peach me up! In totaal zouden er zes kleuren van de blush verkrijgbaar zijn dus eigenlijk is er voor iedereen wel een passende kleur. Op de achterkant staat iets meer over de blush vermeld en de ingrediëntenlijst.

DSC_0948 2

De blush belooft een zachte poedertextuur met een matte finish, de blush zou de huid een vleugje kleur geven en een gezonde frisse look. In het doosje zit 5 g aan blush. In de blush zitten sterretjes gedrukt wat ik wel een leuk effect vind geven aan de blush.

DSC_0955

IMG_3859

Swatchen.

blush

zonder blush                                                          met blush

DSC_0961

De blush valt mij toch tegen, de kleur is wel erg licht. Je ziet de kleur eigenlijk nagenoeg niet terug op mijn gezicht. Het pigment in deze blush is best wel licht en dat zie je eigenlijk ook wel met swatchen, voor mij zijn donkere kleuren toch net iets beter omdat je die toch meer terug ziet op mijn gezicht, deze kleur past niet zo goed bij mijn huid.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s