Essence Trend editie Magical mystical me eyeshadow palette

DSC_0873

Ik was erg benieuwd naar de trend editie Magical mystical me van Essence, het oogschaduw palette in deze collectie zag er heel erg mooi uit en ik heb nou eenmaal een zwak voor oogschaduw paletten. De trend editie is niet echt een uitgebreide collectie en bevat eigenlijk maar één fysiek make up product. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik hiervan vind.

col

De collectie bevat stickers voor je gezicht, drie verschillende soorten nepwimpers, een haarband en een oogschaduw palette.

IMG_7157

Het oogschaduw palette heeft een fluwelen omhulsel en dat geeft het palette best wel wat luxe vind ik persoonlijk. Het palette heeft een paarse kleur en de tekst en afbeelding is goud wat het palette een mooie uitstraling geeft.

IMG_6367

Het palette heeft de naam 01 little black magic gekregen. Op de achterkant van het palette staat een klein beetje informatie over het palette en de ingrediëntenlijst staat ook achterop.

DSC_0850 2

In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw, in totaal bevat het palette 7,68 g aan oogschaduw. Het palette bevat zowel matte, metallic en glinsterende oogschaduw kleuren. De texturen van de oogschaduw zijn vrij romig.

IMG_4206.jpeg

IMG_2422.jpeg

Swatchen

oo.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC_0866

Ik vind het oogschaduw palette erg mooi, de kleuren zijn vrij licht maar hebben wel een hele mooie pigmentatie ook omdat er diverse kleuren en variaties zijn in de oogschaduw kleuren kun je zeker mooie ooglook maken met het palette.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s