Revolution Retro luxe matte lip kit

DSC_0913

Lip kits waren een tijdje een grote hype op make up gebied tegenwoordig kom ik ze minder tegen. Er zijn nog steeds merken die lip kits uitbrengen maar vaak zijn dit de wat luxere en duurdere merken. Omdat ik me voornamelijk richt op low budget merken vind ik het erg leuk als ik een betaalbare lip kit tegenkom. In de sale bakken bij Kruidvat kwam ik twee lip kits tegen van Revolution, ik testte deze twee setjes uit en vertel wat ik van deze lip kits vind.

DSC_0881

De doosjes van de lip kits zijn zwart en hebben opvallende teksten en kleuren, ook staat er een afbeelding van de kleur op zodat je een beetje een idee krijgt wat je van de kleur kunt verwachten.

DSC_0886 2

Achterop de doosjes staan alleen de ingrediëntenlijsten van de lipliner en de liquid lipstick.

DSC_0889

Elk doosje bevat een lipliner en een liquid lipstick. Ik heb deze in de kleuren regal en grandee. Ik ben zelf groot fan van liquid lipsticks omdat deze vaak veel beter blijven zitten dan normale lipsticks.

DSC_0895

In de lipliner zit 1 g aan product. De lipliners moeten bijgeslepen worden als deze stomp worden, ik ben persoonlijk gekker op lipliners met een draaimechanisme. Ik vind dat de lipliners wel een strak uiterlijk hebben de zwarte kleur met gouden tekst is een goeie combinatie, wel vind ik het fijn dat de achterkant gekleurd is zodat je wel weet welk potlood bij welke lipstick hoort.

lip

Ik vind wel dat de lipliners prettig aanvoelen en niet een hele harde punt hebben, de structuur is vrij creamy en dat vind ik zelf altijd wel heel erg fijn omdat het aanbrengen een stuk makkelijker gaat.

DSC_0898

De hulzen van de liquid lipsticks vind ik er ook zeker niet cheap uitzien, de gouden details maken het plaatje voor mij helemaal af, de hulzen zijn gemaakt van stevig plastic. In de hulzen zit 5,5 ml aan lipstick

IMG_7864

De applicator van de liquid lipstick is een vrij basic applicator, wel brengt de applicator de liquid lipstick heel erg fijn aan.

IMG_5582.jpeg

Swatchen regal en grandee

Regal

regal.jpg

lipliner aangebracht                                                           lipliner en liquid lipstick aangebracht

Grandee

grandee.jpg

lipliner aangebracht                                                           lipliner en liquid lipstick aangebracht

DSC_0906

Ik vind de lip kits erg fijn, zowel de lipliner als liquid lipstick brengt erg fijn aan. Het duurt een aantal minuten totdat de liquid lipstick matt opdroogt maar het resultaat is erg mooi. Wel zijn de producten wat moeilijker van de lippen te verwijderen en drogen mijn lippen er wat van uit dus nadat ik de producten verwijderd heb, heb ik wel een flinke laag lippenbalsem aangebracht. De producten geven niet af en dat vind ik zelf heel fijn je kunt prima eten en drinken zonder dat het uitloopt.

Revolution Retro luxe matte lip kit €6,49 per stuk – Verkrijgbaar onder andere online bij beauty88.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s