Catrice Lashes to kill ultrablack mascara

DSC_0801

Mascara die je wimpers echt een boost geven, ik blijf er naar opzoek want ik gebruik zelf eigenlijk nooit nep wimpers, maar wil wel diepzwarte wimpers met het liefst lengte en krul. Ik blijf dan ook zoeken naar mascara’s die deze dingen beloven en ik word dan altijd erg blij als ik weer zo’n pareltje aan mijn stash kan toevoegen. Ik was erg benieuwd naar de lashes to kill ultrablack mascara van Catrice, ik testte de mascara uit en vertel wat ik van deze mascara vind.

DSC_0774

De huls van de mascara is vrij dik, ik vind dit soort hulzen bij mascara altijd erg prettig ik weet niet precies waarom. De huls heeft een strakke zwarte kleur en de tekst is wit met rood, ik vind het wel een mascara die opvalt in mijn stash.

DSC_0780

Achterop de huls staat wat meer informatie over de mascara, de mascara belooft diepzwarte wimpers, een intense, oogverblindende ooglook en de mascara bevat zwarte diamantpoeder en carbonpigmenten.

DSC_0786

In de huls zit 10 ml aan mascara. Voor de ingrediëntenlijst kan je even kijken op de site van Catrice want deze word niet op de mascara weergegeven. De mascara zou tot 14 uur blijven zitten, ik heb dit niet getest want ik draag nooit zolang mascara.

IMG_0803 2

De mascara heeft  gelukkig geen plastic borsteltje want dat is niet echt mijn ding, het borsteltje is niet extreem groot maar heeft eigenlijk een standaard vorm. Ik vind het zelf wel prettig om met dit borsteltje de mascara aan te brengen.

mas.jpg

zonder mascara                                                               met mascara

DSC_0798

Ik ben tevreden over de mascara, mijn wimpers zien er echt mooi en diepzwart uit, ik hou hier persoonlijk heel erg van. Mijn wimpers lijken ook wel wat gekruld door de mascara. De diepzwarte kleur word zeker waargemaakt en mijn wimpers lijken ook iets voller door de zwarte kleur, ik vind deze mascara echt een aanrader.

Catrice Lashes ti kill ultrablack mascara €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s