Catrice limited editie Glitterholic

DSC_0706

De limited editie Glitterholic is een prachtige limited editie die een beetje in het teken staat van feestjes. Volgens de website zou de collectie al verkrijgbaar geweest zijn vanaf december maar ik spotte hem pas in januari. Deze collectie was zeker erg leuk geweest in december omdat dat toch de feestmaand van het jaar is. Ik vind de collectie er al prachtig uitzien en kon dan ook niet wachten om deze te testen. Ik vertel wat ik van deze collectie vind.

Untitled.jpg

De collectie bevat een highlighter trio, twee oogschaduw paletten en drie glitter lips lipsticks.

DSC_0647

Het palette van de highlighter trio is gemaakt van karton maar voelt wel heel stevig aan. Ik vind de kleuren combinaties van zwart en roze erg mooi en die glitters maken het palette helemaal af.

DSC_0649

Op de achterkant van het palette staat iets meer over de highlighters vermeld, ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC_0652

In de deksel van het palette zit een spiegel, de binnenkant van het palette heeft een strakke zwarte uitstraling. Er zitten drie highlighters in het palette die een diamanten vorm hebben gekregen, wat er gewoon super mooi uitziet. In het palette zit in totaal 8,5 g aan highlighters.

IMG_3298

IMG_3465.jpeg

Swatchen.

high

highlighters aangebracht op mijn gezicht.

Ik vind de highlighters erg fijn, ze hebben een fijne structuur en ook een mooie pigmentatie, ook zien de highlighters er gewoon prachtig uit en dat vind ik ook gewoon erg leuk.

DSC_0662

De oogschaduw paletten zijn precies hetzelfde als het highlighter trio qua verpakking, de doosjes zijn gemaakt van stevig karton en ook de kleuren combinaties zijn precies hetzelfde.

DSC_0666

De oogschaduw paletten hebben de volgende namen gekregen namelijk C01 showstopper en C02 so vain. Op de achterkant staat wat meer informatie over de oogschaduw en ook de ingrediëntenlijsten vind je achterop.

DSC_0675

Ook in de deksel van de oogschaduw paletten zit een spiegel. In beide paletten zitten negen kleuren oogschaduw. De oogschaduw kleuren in het palette variëren van matt, metalic, zacht glinsterend en intens glinsterend. In beide paletten zit 7,2 g aan oogschaduw.

C01 Shopstopper

IMG_4978

IMG_9104.jpeg

Swatchen.

show

Ooglook gemaakt met het palette.

C02 so vain

3488F097-F1FB-42A7-BCDE-3686C683006A_1_105_c.jpeg68B60931-80D9-4B16-B1E8-9BD7E75CEBD6_1_105_c.jpeg

Swatchen.

vain

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind beide oogschaduw paletten heel erg fijn, ze hebben een goeie pigmentatie en ze blenden erg fijn uit. De kleuren in beide paletten zijn ook erg mooi en ook de glitters zijn erg mooi in de paletten.

DSC_0641

De lipstick hulzen zien er ook prachtig uit de combinatie van zilver en zwart is erg mooi. De doppen hebben een mooie glitter wat er leuk uitziet.

DSC_0686

De namen van de lipsticks staan onderop de hulzen, de lipsticks hebben de namen C01 flash light, C02 dazzle drama en C03 dazzle light gekregen.

DSC_0693

De lipsticks bevatten een mooie glitter wat dus ook weer erg leuk was geweest met de feestdagen. De lipsticks zouden een romige structuur hebben en daarom fijn aanvoelen op de lippen.

DSC_0697IMG_2086.jpeg

Swatchen:C01 flash light, C02 dazzle drama en C03 dazzle light

lippen.jpg

Lipsticks aangebracht op mijn lippen C01 flash light, C02 dazzle drama en C03 dazzle light.

Ik vind de lipsticks erg fijn! Ze voelen erg fijn aan op mijn lippen en blijven ook mooi zitten, persoonlijk vind ik de tweede en derde kleur het mooiste omdat ik wel van donkere kleuren houd.

DSC_0700

Ik vind dat Catrice een erg mooie collectie heeft neergezet met de Glitterholic lijn. De producten zijn fijn in gebruik en zien er ook nog eens prachtig uit. Bij feestelijke gelegenheden zal ik ze ook zeker gebruiken en ook wel gewoon maar omdat alles een glitter heeft vind ik het wel echt een feest collectie.

 

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s