Essence Give me my crown! & be royal, not cute eyeshadow paletten

DSC_0480

De afgelopen weken zijn er al diverse reviews op mijn blog verschenen over de limited editie van Essence en Catrice sister love. Ik ben zo enthousiast over de limited editie dat ik toch de producten die ik heb wil reviewen op mijn blog. Dit keer testte ik twee oogschaduw paletten van Essence die de namen give me my crown! en be royal, not cute! hebben gekregen. Ik vertel wat ik van deze paletten vind.

oog1.jpg

De paletten hebben beide een kartonnen huls. Ik vind de kleuren die gebruikt zijn erg tof, het roze met goud is voor mij een hele mooi combinatie.

22.jpg

Achter op de huls staat wat meer informatie over het palette, ook staat de ingrediënten lijst staat op de huls. Ook vind je een afbeelding van de oogschaduw in het palette en het stickervel wat erin zit.

33

De paletten zelf zijn gemaakt van karton, wel is het een heel stevig soort karton en omdat het een glimmende laag heeft gekregen voelt het super stevig aan in mijn handen. De paletten zien er precies hetzelfde uit als de hulzen.

44.jpg

Achterop het palette zelf staat niet heel veel informatie alleen hetzelfde wat ook op de huls stond, de ingrediënten lijst en afbeeldingen die ontbreken.

66.jpg

In de deksel van beide paletten zit een grote spiegel waar het logo van Essence in staat. Beide paletten bevatten zes matte kleuren oogschaduw en twaalf shimmer kleuren oogschaduw. In totaal bevatten beide paletten 15 g aan oogschaduw kleuren. Het give me my crown! palette heeft champagne & rosé kleuren en het be royal, not cute! palette bevat gold & berry kleuren.

sticker

Beide paletten bevatten een stickervel. Ik vind het een leuke toevoeging en beide stickervellen zien er ook erg leuk uit.

Give me my crown!

DSC_0425

IMG_2618.jpeg

Swatchen:put your peals on – royalty – royal beauty – cherry bomb – plum life – where is my prince? – sunset moments – time to shine – all my gold – sparks fly – cinnamon girl – sweet serenade – kiss me! – cherry blossom princess – cherry pop – sweet & juicy – modern fairytale

77.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

Be royal, not cute!

DSC_0440

IMG_3671.jpeg

Swatchen:everybody’s darling – happily ever after – this is the life – take your oath – true woman – little black dress – royal treatment – glamour queen – champagne glitz – his princess – marry me, love! – cupcake kisses – give me diamonds – crown privilege – wealthy girl – met the princess – casino royale

88.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC_0476

Ik ben erg tevreden over beide oogschaduw paletten, ze bevatten beide veel pigment en ik vind het leuk dat er is gekozen om af te wissen met matte en shimmer kleuren. Ook vind ik beide paletten erg mooi vorm gegeven. Je kunt erg mooie ooglooks maken met beide paletten, ook blenden de oogschaduw kleuren erg makkelijk in. Kortom ik mag weer twee mooie paletten aan mijn stash toevoegen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s