Essence Perfect shine lipstick

DSC_0039
Je lippen hebben een goede verzorging nodig want eerlijk is eerlijk droge lippen met velletjes vind niemand fijn. Ik ben zelf met met de winter iemand die erg last heeft van droge lippen en ik gebruik erg veel lip producten om mijn lippen zacht te houden. Des ondanks vind ik een kleur op mijn lippen erg mooi en kan ik eigenlijk niet zonder een lipstick. Ik testte de perfect shine lipstick van Essence en vertel wat ik van deze lipstick vind.

DSC_0528.jpeg

De huls heeft een mooie roze kleur en is gecombineerd met donker grijs, alle hulzen zien er hetzelfde uit dus als je meerdere kleuren hebt, vind je niet heel snel de juiste kleur uit je stash tenzij je ze ondersteboven neerzet.

DSC_0539.jpeg

Aan de onderkant zit een gekleurd rondje die de kleur van de lipstick aangeeft en het kleurnummer, hierdoor kun je de kleuren uit elkaar houden.

DSC_1115.jpeg

Op de zijkant staan de namen van de lipstick’s, de lipsticks die ik heb hebben de namen 02 perfect day en 03 perfect romance gekregen.

DSC_1138.jpeg

In de hulzen zit 3,5 g aan lipstick. De lipsticks zijn wat ronder afgesneden en brengen hierdoor makkelijk en netjes aan. De lipstick’s zijn erg aangenaam om te dragen omdat ze je lippen tegelijkertijd ook verzorging bieden, de lipstick’s bevatten namelijk vitamine e en shea butter. De lipstick’s hebben een shinny finish.

DSC_0017.jpegIMG_5399.jpeg

Swatchen:02 perfect day en 03 perfect romancelipstick.jpg

02 perfect day aangebracht                                                                     03 perfect romance aangebracht

DSC_0028.jpeg

Ik vind de lipstick’s erg fijn in gebruik. De lipstick voelt erg fijn aan op mijn lippen en ze voelen ook heel erg zacht door de vitamine e en shea butter. De kleuren zijn ook erg mooi, al zou ik deze meer in de lente en de zomer dragen en minder in de herfst en de winter. Ook de shinny finish die de lipstick’s afgeven ziet er erg mooi uit.

Essence Perfect shine lipstick €2,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s