Revolution Matte base powder

DSC_0524.jpeg

Gezichtspoeder is een fijn product vind ik persoonlijk, want als ik mijn foundation en concealer heb aangebracht wil ik mijn gezicht wel afpoederen, ook kan gezichtspoeder de glans van je gezicht wegnemen. Ik heb diverse gezichtspoeders in mijn stash, en mijn voorkeur gaat wel uit naar een transparante poeder omdat die bij iedere kleur foundation en concealer past. Toen ik de matte base powder van Revolution tegen kwam was ik toch wel erg benieuwd of deze poeder zou bevallen. Ik heb de poeder getest en vertel wat ik van de poeder vind.

DSC_0490.jpeg

Het doosje van de poeder is gemaakt van stevig plastic, het doosje heeft een gele kleur en een trasparante deksel, ook is er gebruik gemaakt van gouden details zoals de rand aan de bovenkant en een gouden tekst.

DSC_0504 2.jpeg

De poeder is verkrijgbaar in diverse kleuren, ik heb de poeder in P1. Achterop het doosje staat weinig informatie over de poeder, wel staat de ingrediëntenlijst achterop.

DSC_0508 2.jpeg

In het doosje zit 12 g aan poeder. In de poeder staat de tekst revolution gedrukt. De pan van de poeder is lekker breed en dat vind ik persoonlijk wel erg fijn. De poeder zou je gezicht een egale look geven met een matte finish.

IMG_3308

IMG_8785 2.jpeg

Swatchen.

oeder.jpg

zonder poeder                                                             met poeder

DSC_0520.jpeg

Ik ben tevreden over de poeder. Ik ben zelf niet iemand die heel erg glimt dus je ziet niet heel veel verschil bij de voor en na foto, maar als je echt heel erg glimt denk ik zeker dat de poeder je gezicht mooi mat maakt. Ik vind de poeder verder fijn in gebruik, de kleur past goed bij mijn gezicht en ik kan lekker in de poeder dippen door de grote pan wat ik zelf heel erg fijn vind.

Revolution Matte base powder €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister filialen met een Revolution schap en op de website.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s