Catrice Prime and fine anti – shine fixing spray

DSC_0850.jpeg

Een fixing spray is een fijne uitvinding op make up gebied, je kunt namelijk je make up er mee setten en je make up blijft ook beter en langer op zijn plaats zitten. De meeste fixing spray’s hebben ook nog een extra functie en die kan bij elke spray anders zijn, Catrice heeft diverse fixing spray’s in het assortiment en heb er dan ook al menig getest. De anti shine fixing spray sprak me ook erg aan en besloot deze eens te proberen, ik vertel wat ik van deze fixing spray vind.

DSC_0778.jpeg

Het flesje is gemaakt van stevig plastic, en past helemaal bij de andere fixing spray’s in deze lijn. Het flesje voelt mat aan. De tekst op het flesje is zwart en de dop is transparant, het flesje heeft ook een transparante kleur.

DSC_0787.jpeg

Achterop het flesje staat wat meer informatie over het flesje, de ingrediëntenlijst staat niet achterop vermeld, die kun je wel terug vinden op de website.

DSC_0814.jpeg

In het flesje zit 50 ml aan fixing spray.  De fixing spray zou licht aanvoelen en snel drogend zijn, ook zou de spray matterend zijn, je make up verfrissen en fixeren en je make up langer laten zitten. Aangeraden word om de fixing spray op 30 cm van je gezicht op te sprayen en je ogen en mond gesloten te houden.

DSC_0823.jpeg

De dop heeft een kleine opening waardoor er niet heel veel fixing spray in één keer uitkomt. Ik vind namelijk dat er een prima hoeveelheid spray uitkomt en je kan altijd bij sprayen als je wilt.

fic.jpg

zonder fixing spray                                                           met fixing spray

DSC_0838

Ik ben erg tevreden over de fixing spray, mijn make up blijft mooi op zijn plek zitten met de fixing spray en hij voelt fijn aan op mijn gezicht. Het matterende effect zie je niet echt terug omdat ik niet echt een heel glimmend gezicht heb, wel droogt de fixing spray erg snel en dat vind ik ook een groot pluspunt.

Catrice prime and fine anti-shine fixing spray €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s