Essence Oh my contour! contouring palette

DSC03501.jpeg

Contouren doe ik graag, het zit in mijn standaard make up routine. Ik heb een ruime stash bronzers en highlighters als vind ik all in one paletten ook erg fijn. Toen ik het oh my contoure palette van Essence tegenkwam was ik dan ook erg benieuwd naar dit palette, het palette bevat drie kleuren bronzer en drie kleuren highlighter. Ik heb het palette getest en vertel wat ik van dit palette vind.

SONY DSC

Om het palette zit een kartonnen huls, ik vind dit zelf altijd wel luxe uitstralen als een palette dat heeft, en de huls ziet er ook nog eens leuk uit.

DSC03431.jpeg

Achterop de huls staat een afbeelding van de producten, ook staat het stickervel dat bij het palette zit afgebeeld. Verder staat er een stappenplan achterop over hoe je de producten kunt aanbrengen.

DSC03438 2.jpeg

Het palette zelf is gemaakt van stevig karton, het palette ziet er precies hetzelfde uit als de kartonnen huls, ik vind dit erg tof want niet iedereen wil de huls om het palette laten zitten en zo heb je evengoed het mooie design.

DSC03446.jpeg

De achterkant van het palette is precies hetzelfde als de kartonnen huls, alleen staan de afbeeldingen van het palette en het de stickers hier niet op afgebeeld. De ingrediëntenlijst ontbreekt ook, die staat dan wel weer op de kartonnen huls.

DSC03454.jpeg

In de deksel van het palette zit een grote spiegel, ik vind dit persoonlijk altijd een pluspunt als een palette dit heeft. Onder de producten staan de namen van de poeders gedrukt dit is ook altijd wel handig, in de eerste highlighter staat een leuk kroontje gedrukt en in de tweede bronzer ook. De pans van de poeders zijn lekker groot dus je kunt er makkelijk met je kwast indippen, in het palette zit 30 g aan producten.

DSC03481.jpeg

De stickers die bij het palette zitten zin er ook erg leuk uit vind ik zelf, ook leuk dat er wat glitter stickers bij zitten.

DSC03468.jpeg

IMG_8002.jpeg

Swatchen:the bright side – vanilla bourbon – queen of ice – tanned goddess – noble teint – chocolate cake

The bright side en tanned goddess

1.jpg

zonder contour en highlighter                                         met contour en highlighter

vanilla bourbon en noble teint

2.jpg

zonder contour en highlighter                                         met contour en highlighter

queen of ice en chocolate cake

3.jpg

zonder contour en highlighter                                         met contour en highlighter

SONY DSC

Ik ben redelijk tevreden over het palette, de bronzer kleuren vind ik allemaal even mooi, ze hebben alledrie een mooie pigmentatie en zien er mooi uit, ook zijn ze makkelijk te blenden, de highlighters vind ik minder, eigenlijk vind ik alleen de derde highlighter er echt uitspringen, hij geeft een mooie shimmer en zie je mooi terug op het gezicht, de andere twee highlighters zijn te mat vind ik persoonlijk en schitteren gewoon te weinig.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s