Catrice Gold effect nail polish

SONY DSC

Nagellak daar heb ik en zwak voor, ik lak mijn nagels elke week in een andere kleur en mijn nagellak collectie is dan ook groot. Toen Catrice de gold effect nagellakken aankondigde was ik gelijk erg benieuwd naar deze nagellakjes. Ik testte een kleur uit deze lijn uit en vertel wat ik van deze nagellak vind.

DSC_0624.jpeg

Het nagellak potje ziet er uit als de standaard potjes die Catrice gebruikt qua vorm, er is gekozen voor gouden details zoals de tekst en de dop, ik vind dit effect erg mooi.

DSC_0633.jpeg

Er zijn verschillende kleuren van de nagellak verkrijgbaar ik heb de kleur 01 attracting pomp. Achterop het flesje staat wat meer informatie over de nagellak.

DSC_0639.jpeg

Het flesje heeft dus ook een dubbele dop, dit zijn we inmiddels wel gewend van Catrice. De zwarte dop heeft een fijne houvast waardoor je je nagels fijn kan lakken.

DSC_0645.jpeg

In het flesje zit 10,5 ml aan nagellak, ook het kwastje is erg fijn wat bij de nagellak zit. De nagellak belooft glinsterende kleuren, lichtreflecterend met een glossy finish en een hoge dekking.

IMG_7363

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC03346.jpeg

Ik vind de nagellak een hele mooie kleur hebben, de dekking is zeker heel goed want na twee laagjes zijn mijn nagels perfect gedekt. De finish is wel glossy maar ik vind wel dat er een top coat overheen kan sowieso om de nagellak langer te laten zitten maar ook zeker voor een meer glossy finish. Ik vind niet dat de nagellak heel lang blijft zitten want hij chipt wel snel helaas. Ik vind deze kleur zeker ook heel geschikt voor de feestdagen.

Catrice Gold effect nail polish €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s