Fab factory wenkbrauwkit

DSC_0538.jpeg

Ik kwam een tijdje geleden dit wenkbrauw palette tegen bij de Action, wenkbrauwen zijn echt een ding voor mij en het hoort ook echt bij mijn make up routine. Ik vond het palette er leuk uitzien en besloot deze mee te nemen om deze uit te proberen. Ik vertel wat ik van dit palette vind.

DSC_0245.jpeg

Het palette is gemaakt van blik. Ik vind de kleuren die gebruikt zijn voor het palette erg leuk en vrolijk, helemaal in combinatie met de gouden en zwarte tekst.

DSC_0237.jpeg

Achterop het palette staat een afbeelding van de kleuren die in het palette zitten, ik vind de twee highlighter kleuren niet echt overheen komen dus je krijgt niet een heel duidelijk beeld. De ingrediëntenlijst staat ook achterop het palette.

DSC_0530.jpeg

In de deksel van het palette zit een spiegel dit is altijd een pluspunt. In totaal bevat het palette 7,91 g aan producten. Ook zit er een spoelie, dubbelzijdige sponsapplicator en schuin afgesneden kwastje in het palette om de producten aan te kunnen brengen.

DSC_0087.jpeg

IMG_6361.jpeg

Swatchen.

wenk.jpg

zonder wenkbrauw producten                                         met wenkbrauw producten

DSC_0531.jpeg

Ik ben tevreden over het wenkbrauw palette. Ik vind het palette leuk vormgegeven, en de producten in het palette zijn ook erg mooi, het is fijn dat er gekozen is voor drie kleuren poeder zodat er voor bijna elke wenkbrauw kleur een geschikte poeder in het palette zit. Ik kan het palette zeker aanraden, de producten zijn pigmentvol en het palette is lekker low budget, alleen niet zo heel handig om mee te nemen.

Fab factory wenkbrauwkit €2,49 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s