Essence Pink & silver glitter show eyeshadow palette

DSC03323.jpeg

Essence bracht in samenwerking met Catrice ee limited editie uit genaamd Royal party. Een hele mooi limited editie met verschillende paletten van zowel Catrice als Essence. Essence kwam voornamelijk met oogschaduw paletten en twee contour paletten. De pink en silver glitter show oogschaduw paletten spraken mij erg aan, mede door de mooie verpakking. Ik testte de twee oogschaduw paletten uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC03217.jpeg

De paletten zijn gemaakt van kunststof en de roze variant heeft een gouden rand en de zilveren variant een zilveren rand. In de deksels van de paletten zitten zwevende glitters en kroontjes verwerkt, ik vind dit heel erg tof gedaan.

DSC03226.jpeg

Om de paletten zit een plastic huls, op de achterkant van de huls staat een afbeelding van de oogschaduw kleuren en ook dat er in het palette een stickervel zit. Verder staat er wat meer informatie over het palette op en ook de ingrediëntenlijst.

DSC03250.jpeg

De achterkant van het palette zelf heeft dezelfde kleur gekregen als de randen, op de achterkant van het palette zelf staat alleen wat informatie over de oogschaduw kleuren die in het palette zitten.

DSC03259.jpeg

In beide paletten zit 15 g aan oogschaduw, beide paletten bevatten twaalf kleuren oogschaduw die gecombineerd zijn met matt en shimmer kleuren. In sommige oogschaduw kleuren staat een kroontje gedrukt. Het pink glitter show palette bevat nude en coral kleuren en het silver glitter show palette bevat nude en taupe kleuren.

DSC03274.jpeg

Zoals ik eerder vertelde zitten in beide paletten een stickervelletje, op het stickervelletje zitten dertien stickers. Ik vind het een leuke toevoeging aan het palette.

Pink glitter show

DSC03287.jpeg

IMG_6827.jpeg

Swatchen:promise my love – girl next door – mirror mirror on the wall – in the moonshine – put a ring on it – be my romeo – here i am – love story – castle made of sand – last kiss – dine & wine – royal gardens

roze.jpg

Ooglook gemaakt met het pink glitter show palette

Silver glitter show

SONY DSC

IMG_5154.jpeg

Swatchen:diamonds & pearls – warrior horse – royal ball – treasure me – twinkle twinkle = silver spoon – under my chandelier – queen of a day – kingdom come – royal gold – miss charming – once upon a time

zilver.jpg

Ooglook gemaakt met het silver glitter show palette

DSC03309.jpeg

Ik ben erg enthousiast over beide oogschaduw paletten, de oogschaduw kleuren in beide paletten zijn goed gepigmenteerd en blenden ook heel fijn in. Ook vind ik de sticker velletjes in de paletten een leuke toevoeging en de kroontjes in bepaalde kleuren zien er super leuk uit. Ik vind ook het uiterlijk van beide paletten gewoon prachtig en ik vind het ook super leuk bedacht.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s