Revolution Matte fix & base fix make up fixing spray

SONY DSC

Fixing sprays zijn er in vele soorten, de meeste merken hebben wel één of meerdere fixing sprays in het assortiment. Make up Revolution heeft meerdere fixing sprays in het assortiment. Ik was erg benieuwd hoe deze fixing sprays zouden bevallen, ik besloot twee fixing sprays uit het assortiment te testen. Ik vertel wat ik van de fixing sprays vind,

SONY DSC

De flesjes waar de fixing sprays inzitten zijn gemaakt van heel erg stevig plastic, de flesjes zijn wit maar de etiketten hebben verschillende kleuren. Ik heb de matte fix  oil control fixing spray en base fix make up fixing spray uitgetest.

DSC03068.jpeg

Op de achterkant van de flesjes staat eigenlijk alleen maar vermeld dat je je ogen moet sluiten en de spray moet sprayen op je gezicht met 20-23 cm afstand. Ok staat op beide flesjes de ingrediëntenlijst.

DSC03087.jpeg

matte fix:deze fixing spray zorgt ervoor dat je gezicht een matte finish krijgt en deze de hele dag behoud.De spray belooft de huid te hydrateren, een verhelderend effect, een verminderende talgproductie, de spray is geschikt voor ieder huidtype maar met name wel gericht zijn op de gemengde en vettige huid. Base fix:deze fixing spray zorgt ervoor dat je make up de hele dag op zijn plaats blijft zitten. De spray belooft de  huid te hydrateren, langhoudend te zijn en zou geschikt zijn voor ieder huidtype. In beide flesjes zit 100 ml aan fixing spray.

DSC03105 2.jpeg

Het dopje wat op de flesjes zit zorgt ervoor dat de spray precies de juiste dosis geeft. Ik moet zeggen dat ik de hoeveelheid spray die uit het flesje komt ook erg fijn vind, het is niet te veel en niet te weinig dus voor mij was het precies genoeg.

Matte fix:

zwarte.jpg

zonder fixing spray                                                        met fixing spray

Base fix:

WITTE FIXING SPRAY 2.jpeg

zonder fixing spray                                                        met fixing spray

DSC03115.jpeg

Ik ben erg tevreden over beide fixing sprays, ze hebben een aangename geur en sprayen erg fijn en echt een juiste dosis. Ik zie ook duidelijk verschil tussen beide fixing sprays, de matte fix matteert mijn gezicht erg mooi en de base fix is een prima spray die mijn make up ook prima op zijn plek laat zitten, dit geld voor beide fixing sprays trouwens. Het duurt wel even tot dat de fixing sprays droog zijn, maar het resultaat mag er zeker zijn.

Revolution Matte fix & base fix make up fixing sprays €6,95 per stuk – onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s