Kiss my lips collection Smooth lip colour

DSC02926.jpeg

Complete lip kits, steeds vaker kom ik ze tegen. Ik vind het persoonlijk erg mooi als lip producten op elkaar zijn afgestemd. Sinds Kylie Jenner een lip kit op de markt bracht zijn er steeds meer merken die ook een eigen lip kit uitbrengen. Ik kwam een lip kit bij Action tegen in drie verschillende kleuren, ik testte de drie kleuren lip kits uit en vertel wat ik van deze lip kits vind.

DSC02746.jpeg

De lip kits zijn verpakt in een doosje, ik vind de doosjes er leuk uitzien. Het is fijn dat de doosjes een andere kleur hebben gekregen zodat je de kleuren duidelijk uit elkaar kunt houden. Ik heb de lipkits in de kleuren baby doll, diva kiss en miss rose.

DSC02759.jpeg

Achterop de doosjes staan de producten vermeld waarbij ook gelijk de ingrediëntenlijst onder staat. Ook staat er een waarschuwing achterop het doosje zo staat erbij dat de producten alleen voor uitwendig gebruik zijn en je bij een allergische reactie direct een arts moet raadplegen.

DSC02795.jpeg

De producten zelf zitten in een plastic bakje bij elkaar, ik vind dit voor een low budget product dikke prima, het straalt absoluut geen luxe uit maar je betaald tenslotte ook een laag bedrag voor deze lip kits.

DSC02800.jpeg

Stap 1 is lipliner. De huls van de lipliner is basic zwart, ik vind het wel fijn dat er aan de achterkant een gekleurd bolletje zit, want de kleur staat niet op de lipliner vermeld en nu kan je ze nog uit elkaar houden.

DSC02804.jpeg

De lipliners bevatten maar 0,6 g ik vind dit persoonlijk erg weinig, je ziet het dan ook al wel aan het formaat van de lipliner want ze zijn ook vrij klein.

DSC02829.jpeg

De lipliners moeten worden geslepen als de punt stomp word, het is dan ook echt een potlood, persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een lipliner die je omhoog kunt draaien omdat deze wat prettiger aanbrengen, ik moet zeggen dat de potloodjes dan ook wel wat hard aanvoelen met aanbrengen.

A0D102EB-B97E-4AFF-A10C-CB2812598DE5_4_5005_c.jpeg

Swatchen:Diva kiss – Baby doll – Miss rose

DSC02844.jpeg

Stap 2 is het inkleuren van de lippen en daarvoor zit er een lippenstift in de lipkits, de hulzen zijn basic zwart, wel vind ik het heel jammer dat er geen naam op de huls staat of een kleur teken hierdoor zul je de lipsticks altijd eerst moeten openen.

DSC02855.jpeg

In de huls zit 2,6 g aan lipstick, de lipstick is schuin afgesneden. In tegenstelling tot de lipliner is de lipstick wel een full size product.

C75BCC70-CE5A-4AAB-9FEF-20B768C89073_1_201_a.jpeg

Swatchen:Baby doll – Diva kiss – Miss rose

DSC02868.jpeg

Stap 3 is de lipgloss, de huls van de lipgloss is doorzichtig en de dop heeft een zwarte kleur. Ik vind het fijn dat de lipgloss een doorzichtige huls heeft want zo zijn de kleuren makkelijk te herkennen.

DSC02900.jpeg

In de huls van de lipgloss zit 6 ml, dit is dus best wel veel lipgloss.

DSC02888.jpeg

De lipgloss heeft een basic applicator en voelt verder prima een op de lippen, de applicator zit helaas niet heel stevig vast in de dop.

BDCF47BE-BC26-459A-BB32-731329E5AC8C_4_5005_c.jpeg

Swatchen:Baby doll – Diva kiss – Miss rose

Baby doll

baby doll.jpg

lipliner                                                                      lipstick                                           lipgloss

Diva kiss

diva kiss.jpg

lipliner                                                                      lipstick                                           lipgloss

Miss rose

miss rose.jpg

lipliner                                                                      lipstick                                           lipgloss

DSC02922.jpeg

Ik ben erg enthousiast over de lip kits, ondanks dat ik de lipliners wat hard vind aanvoelen hebben ze wel een goede pigmentatie, ook de lipstick en lipgloss zijn beide goed gepigmenteerd. Ik ben zelf het enthousiast over de kleuren baby doll en miss rose, ik vind de kleur diva kiss een beetje aan de lichte kant maar voor af en toe vind ik het zeker een leuk kleurtje.

Kiss my smooth lips collection smooth lip colour €1,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s