Essence Make your own magic eyeshadow palette

SONY DSC

Oogschaduw paletten van Essence, daar heb ik er al heel wat van in mijn stash. Ik blijf het leuk vinden om paletten van Essence te testen omdat ik over het algemeen best wel tevreden ben over de oogschaduw paletten. Ik testte het make your own magic oogschaduw palette dit palette komt uit een bijzondere lijn zoals Essence het zelf omschrijft, ze hebben namelijk al diverse van dit soort paletten uitgebracht. Ik vertel wat ik van dit palette vind.

DSC02669 2.jpeg

Het palette is gemaakt van stevig plastic, en heeft een ronde vorm, wat weer perfect past bij de andere paletten die Essence eerder al uitbracht. De deksel van het palette is transparant waardoor de oogschaduw al te zien is, er is gekozen om op de deksel sterren te plaatsen en tekst in een bijzonder lettertype.

DSC02684.jpeg

Het palette heeft de naam dreams are my reality gekregen. Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette, je kunt de sticker openklappen en dan kun je daarachter de ingrediëntenlijst vinden.

DSC02704.jpeg

In het palette zit 7 g aan oogschaduw. Er zitten tien kleuren oogschaduw in het palette, als je naar de vorm kijkt waarin de oogschaduw geplaatst is lijkt het een soort schelp, ik vind de grootte van de pans niet allemaal even handig. Het palette belooft langhoudend te zijn en een sterke pigmentatie. De oogschaduw kleuren hebben een matte of parelmoer finish.

DSC02720.jpeg

IMG_9748.jpeg

Swatchen.

ogen\.jpg

Ooglook gemaakt met het oogschaduw palette.

DSC02728.jpeg

Ik vind het oogschaduw palette er mooi uitzien en ook fijn in gebruik. De oogschaduw kleuren hebben voldoende pigmentatie en ik vind ze ook wel verassend en zeker anders dan standaard oogschaduw paletten. Hoewel ik de vorm waarin de oogschaduw in geplaatst is heel erg leuk vind, vind ik het niet heel praktisch, de oogschaduw kleuren zijn best poederig waardoor de kleuren makkelijk bij elkaar terecht komen, en sommige pans zijn vrij klein waardoor je er niet makkelijk in kan dippen, desondanks ben ik blij met het palette.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s