Catrice limited editiePure simplicity

DSC02539.jpeg

Tegenwoordig zijn veel make up merken gelukkig dierproefvrij, maar ook veel mensen vinden het fijn dat make up producten additieven en vegan is. Catrice heeft een limited editie uitgebracht die helemaal is gericht op additieven en vegan, dit zie je al terug aan de verpakking en merk je ook aan de producten zelf. Ik testte een aantal producten uit deze limited editie uit en vertel wat ik van deze producten vind.

DSC02347.jpeg

Ik testte twee baked blushes, twee nagellakjes en twee lippenstiften. In totaal zijn er vier kleuren van deze producten beschikbaar.

DSC02365.jpeg

De doosjes van de baked blushes zijn gemaakt van karton, ik vind dit wel in het thema passen omtrent vegan, wel vind ik het karton iets minder luxe uitstralen. De tekst op het doosje is holografisch.

DSC02378.jpeg

Ik heb de blushes in de kleuren C02 naked petals en C03 coral crush. Achterop de doosjes staat wat meer informatie over de blushes en ook de ingrediëntenlijst.

DSC02392.jpeg

In de doosjes zit 5,5 g aan blush, de blush heeft een zachte textuur, zou hoog gepigmenteerd zijn en makkelijk te blenden. De blush bevat ook glinsterende pigmenten wat zorgt voor een frisse teint op je wangen.

sh.jpg

IMG_8280.jpeg

Swatchen: C02 naked petals en C03 coral crush

C02 naked petals

blush.jpg

zonder blush                                                              met blush

C03 coral crush

blush1.jpg

zonder blush                                                                             met blush

Ik vind de blushes met swatchen erg mooi, alleen op mijn gezicht zie ik ze bijna niet terug dat vind ik erg jammer, ik heb meerdere laagjes aangebracht maar het resultaat blijft erg minimaal.

DSC02420.jpeg

De flesjes van de nagellak zijn gemaakt van glas, de dop heeft een houten look die is gemaakt van bamboe wat ik wel erg tof vind. De tekst is wederom holografisch.

DSC02431.jpeg

Achterop de flesjes staat eigenlijk niet zo heel veel bijzonders. De ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op het flesje en zie ik ook op de website niet staan. De nagels zijn vrij van microplastics en zouden een hoge dekking hebben en een gelglans finish.

nagel.jpg

Ook de nagellak heb ik in de kleuren C02 naked petals en C03 coral crush.

DF90C967-45EE-4A88-9E2D-0405AF682A4B_1_105_c.jpeg

In de flesjes zit 8 ml aan nagellak. De nagellak heeft een applicator die vrij breed is en erg fijn is om de nagellak mee aan te brengen.

NAGELLAK.jpeg

Nagellak C02 naked petals en C03 coral crush op mijn nagelas aangebracht.

Over de C02 naked petals ben ik heel erg tevreden de nagellak brengt mooi aan en blijft echt super lang zitten, ik heb deze nagellak een week op mijn nagels kunnen hebben zonder heel veel zichtbare chips. De kleur C03 coral crush is een ander verhaal ik kreeg de nagellak niet mooi aangebracht op mijn nagels, ik heb het zes keer geprobeerd maar het lukte gewoon niet, het leek wel alsof er een hele oude nagellak in een nieuw flesje was gedaan.

DSC02476.jpeg

De hulzen van de lipsticks zijn gemaakt van karton, ik vind dit persoonlijk een beetje goedkoop ogen, de tekst en afbeelding op de huls is wel weer holografisch wat er leuk uitziet maar ik ben niet echt helemaal weg van de huls.

EAC2E04F-FB40-4986-B4C8-994D66C494E2_1_105_c.jpeg

Uiteraard hebben de lipsticks ook de namen C02 naked petals en C03 coral crush gekregen omdat alle drie de producten goed bij elkaar matchen.

DSC02512.jpeg

In beide hulzen zit 3,8 g. De lipstick is matt zou een romige textuur hebben en een hoge dekking. De lipsticks bevatten geen siliconen.

DSC02518.jpeg

IMG_3067.jpeg

Swatchen: C02 naked petals en C03 coral crush.

lippen.jpg

C02 naked petals en C03 coral crush aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de textuur van de lipsticks fijn aanvoelen op mijn lippen, de matte finish geeft een hoge dekking en blijft mooi zitten op mijn lippen.

SONY DSC

Ik ben een beetje verdeeld qua mening over deze limited editie, ik vind de lipsticks erg fijn en één van de nagellak kleuren ook, helaas vind ik de blushes niet pigment vol op mijn gezicht terwijl ze met swatchen wel erg veel pigment hadden, en natuurlijk vond ik één nagellak kleur totaal niet fijn. Ik vind het heel erg mooi dat Catrice een limited editie als deze heeft uitgebracht alleen sommige producten hadden wel beter mogen zijn.

Catrice limited editie Pure simplicity is verkrijgbaar vanaf november bij Kruidvat en Trekpleister, voor deze limited editie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s