Essence Trend editie Spice it up!

DSC01841.jpeg

De trend editie Spice it up! van Essencen staat helemaal in het teken teken van de kruidenwereld, de kruidenwereld bied een grote diversiteit aan kleuren en dat zie je in deze trend editie helemaal terug. In de beautywereld zijn kleuren ook een belangrijk onderdeel en ik vind het zelf heel leuk om kleuren te combineren en uit te proberen. Ik testte een aantal producten van de trend editie Spice it up! uit en vertel wat ik van deze producten vind.

spice.jpg

Ik testte het oogschaduw palette, baked multicolor highlighter, scented nagellak, matte lipstick en de body mist uit. Ik moet zeggen dat ik heel erg onder de indruk ben van de verpakkingen hoe die eruit ziet, Essence heeft er werk van gemaakt.

SONY DSC

De body mist zit in een plastic flesje en op het flesje staan gouden letters, dit is niet heel goed zichtbaar omdat de body mist een roze kleur heeft.

DSC01661.jpeg

De body mist heeft de naam 01 spice, spice, baby! gekregen. Achterop het flesje staat wat meer informatie over de body mist en ook de ingrediëntenlijst staat erop, wederom is het allemaal wat moeilijk leesbaar door de gekleurde body mist.

SONY DSC

De body mist heeft een fijne verstuiver waar een goeie hoeveelheid body mist uitkomt. Voor het gebruik van de body mist moet je deze schudden, in de body mist zitten fijne glitters maar die zag ik niet terug op mijn lichaam. In het flesje zit 150 ml aan body mist. De body mist ruikt naar vanille en dat geeft de body mist een zoete geur, ik vind de geur zelf erg aangenaam.

DSC01687.jpeg

Het doosje van de baked multicolor highlighter is gemaakt van plastic en de tekst op het doosje is wederom goud.

DSC01696.jpeg

De highlighter heeft de naam 01 more is more gekregen. Achterop het doosje staat de ingrediëntenlijst van de highlighter.

DSC01702.jpeg

In het doosje zit 7 g aan highlighter, je ziet duidelijk dat het een baked highlighter is omdat deze een bolling heeft. Ik vind de vier kleuren die voor deze highlighter gekozen zijn mooi bij elkaar passen.

DSC01707.jpeg

IMG_9814.jpeg

swatchen

HIGHLIGHTER.jpeg

zonder highlighter                                                            met highlighter

Ik vind de highlighter prachtig, de gouden kleur heeft wel de overhand en de andere kleuren vallen ondanks het mixen een beetje in het niet, maar desondanks vind ik de glans van de highlighter erg mooi.

DSC01712.jpeg

De nagellak zit in een glazen potje en net als bij de andere producten komen de gouden details weer erg mooi terug.

DSC01726.jpeg

De nagellakjes hebben de namen 01 sweet like berries en 02 hot like chilli gekregen. De nagellakjes beloven een mooie glans, long lasting te zijn en ook als deze opgedroogd zijn naar vanille te ruiken.

DSC01733.jpeg

De nagellakjes hebben een fijne applicator waar je de nagellak heel fijn mee kunt aanbrengen. In de potjes zit 8 ml aan nagellak.

nagellak.jpg

01 sweet like berries aangebracht                              01 hot like chilli aangebracht

Ik ben een klein beetje teleurgesteld in de nagellakjes, ik vind beide kleuren echt prachtig en de glans is ook erg mooi, de vanille geur die de nagellak afgeeft is ook heel aangenaam. Maar de nagellak is totaal niet longlastig, ik had na één dag al chips en me nagels zagen er in no time niet meer uit, heel erg jammer.

SONY DSC

De hulzen van de lipsticks hebben een mat uiterlijk en de tekst is goud, ik vind het mooi dat de hulzen dezelfde kleur hebben als de lipstick kleuren.

DSC01749.jpeg

De lipsticks hebben de namen 01 sweet like berries en 02 hot like chilli gekregen, de namen zijn hetzelfde als de nagelak namen en zouden perfect bij elkaar passen.

DSC01755.jpeg

In de huls zit 3,5 g aan lipstick. De lipstick belooft een matte tint en ook een sterke en langhoudende dekking.

AE82285D-AF7D-4A72-9915-5DC2F202772E_1_201_a.jpeg

IMG_7943.jpeg

Swatchen: 01 sweet like berries en 02 hot like chilli

LIPSTICK

01 sweet like berries aangebracht                                              02 hot like chilli aangebracht

Ik vind beide lip kleuren prachtig, ik vind dat de eerste kleur wel beter op zijn plek blijft zitten als de tweede, de tweede kleur geeft heel erg af en eegt heel snel uit boven je lippen dat vind ik jammer.

DSC01779.jpeg

Het oogschaduw palette is gemaakt van stevig karton, en ik vind de kleuren combinaties wel erg mooi.

DSC01785 2.jpeg

Het palette heeft de naam 01 spice up your eyes! Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst.

DSC01795.jpeg

Als je het palette opent zie je in de deksel een mooie tekst staan, ik vind dit er heel leuk uitzien. In het palette zitten achttien kleuren, die variëren van kaneel, kerrie en saffraan tot nog vele andere kleuren, dus de keuze is reuze.

DSC01810.jpeg

IMG_1722.jpeg

Swatchen.

OOGSCHADUW

Ooglook gemaakt met het palette

Ik ben erg tevreden over het oogschaduw palette, de kleuren hebben een goeie pigmentatie en zien er ook gewoon heel mooi uit. Je hebt ruime keuze uit kleuren dus eigenlijk zit er voor ieder wel wat bij. Ook blenden de kleuren gemakkelijk.

DSC01824.jpeg

Wauw ik ben erg tevreden over de trend editie Spice it up! De producten zien er mooi uit en de pigmentatie is ook erg goed, het enige waar ik niet van onder de indruk was is de nagellak en dat vind ik jammer dat deze niet beviel. Voor de andere producten heb ik veel lof en deze ga ik dan ook zeker nog vaak gebruiken.

De trend editie Spice is up! is verkrijgbaar vanaf half oktober tot eind december te koop bij Kruidvat en Trekpleister, voor deze trend editie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC01755.jpeg

DSC01779.jpeg

DSC01810.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s