Max & More Make up fixing spray

DSC01611.jpeg

Het liefst wil ik dat mijn make up de hele dag goed op zijn plek blijft zitten, op sommige dagen vind ik het nog belangrijker bijvoorbeeld als ik een dagje op pad ben, op dit soort dagen gebruik ik een fixing spray, om mijn make up te setten. Eigenlijk werkt fixing spray hetzelfde als haarlak voor je haar. Ik heb een aantal fixing sprays in mijn stash, maar was blij verrast toen ik fixing spray tegen kwam bij Action, ik heb de fixing spray getest en vertel wat ik van de fixing spray vind.

SONY DSC

Ik vond drie verschillende varianten van de fixing spray en heb ze dan ook alledrie getest. De fixing spray’s zitten in een kartonnen doosje wat gewoon helemaal in de make up lijn van Max & More past, en ook aansluit bij de andere kartonnen verpakkingen van make up producten.

DSC01573 2.jpeg

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de fixing spray, zo word aangeraden de fixing spray te schudden voor gebruik en de fixing spray 15 tot 20 cm van je gezicht af te houden en dan te sprayen. De ingrediëntenlijst van de fixing spray staat ook achterop het doosje.

DSC01582.jpeg

De flesjes van de fixing spray zijn vrij basic en gemaakt van plastic, ik vind het wel passen bij de Max & More lijn, in de flesjes zit 75 ml aan fixing spray wat een grote hoeveelheid is. De fixing sprays hebben alledrie een andere functie, het roze flesje zou long lasting zijn, het blauwe flesje belooft hydrating en het witte flesje zou mattifying zijn.

E9A8FAB8-F379-44CA-BB6B-E02BE024ACF3_1_105_c.jpeg

De flesjes hebben een fijne verstuiver, de opening is niet super groot en er komt een juiste hoeveelheid fixing spray uit. Uiteraard kun je net zoveel sprayen als je zelf wilt maar ik ben persoonlijk niet echt een groot verbruiker dus ben ik blij dat er een fijne mist uit de verstuiver komt.

Long lasting:

ROZE 2.jpeg

zonder fixing spray                                                        met fixing spray

Hydrating:

BLAUW.jpeg

zonder fixing spray                                                   met fixing spray

Mattifying:

WIT.jpeg

zonder fixing spray                                                      met fixing spray

DSC01606.jpeg

Ik ben echt heel erg tevreden over alle drie de fixing spray’s. Ze voelen heel fijn aan op mijn gezicht en hebben een hele aangename geur. Mijn make up blijft de hele dag goed zitten met de fixing spray’s dus ik ben heel erg blij met deze low budget varianten, als je opzoek bent naar een fixing spray en niet teveel ervoor wilt betalen kan ik je deze van Max & More aanraden, ze zijn te koop bij de Action.

Max & More Make up fixing spray €1,49 per flesje – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s