Catrice THE EDGY LILAC collection eyeshadow palette

DSC01459.jpeg

Ik ben dol op de oogschaduw paletten van Catrice de collection eyeshadows paletten en Catrice brengt bijna elk jaar wel een nieuw exemplaar uit. Ik vind deze oogschaduw paletten erg fijn omdat er een light en sculpt kleur inzit, en meestal zijn de oogschaduw kleuren ook erg gepigmenteerd. Ik testte het the edgy lilac palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC01413.jpeg

Het palette is gemaakt van stevig plastic en bevat een transparante deksel, de tekst op de deksel is paars wat ik mooi vind passen bij de naam van het palette en de oogschaduw kleuren.

DSC01408.jpeg

Het palette heeft de naam 010 purple up your life gekregen. Achterop het palette staat een tutorial voor een ooglook en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC01421 2.jpeg

In het palette zit 10 g aan oogschaduw. In het palette zit ten negen kleuren oogschaduw. Het palette bevat vooral koele tinten oogschaduw, ik vind dat de kleuren mooi op elkaar afgestemd zijn.

DSC01436 2.jpeg

IMG_8832.jpeg

Swatchen.

OGEN.jpeg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC01440.jpeg

Ik vind het een mooi palette, ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar passen en voor koele tinten bevatten de oogschaduw kleuren ook nog veel pigment. Ik denk wel dat de kleuren je moeten aanspreken omdat het niet hele alledaagse kleuren zijn en je een beetje moet durven experimenteren met deze kleuren. De oogschaduw kleuren hebben een poederige textuur en zijn makkelijk te blenden. Ik ben erg blij met het oogschaduw palette.

Catrice THE EDGY LILAC collection eyeshadow palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s