Essence Be an orginal eyeshadow palette

DSC01221.jpeg

Toen Essence een tijdje geleden nieuwe oogschaduw paletten aankondigde was ik toch wel weer erg verrast. Als Essence eenmaal een palette vorm heeft aangebracht worden de nieuwere paletten daar ook op aangepast, dit hebben we in het verleden al kunnen zien en die trend word niet even doorgezet. Het be a original oogschaduw palette is een oogschaduw palette met wat fellere kleuren. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC01164.jpeg

Het palette is gemaakt van plastic wat wel stevig aanvoelt, de onderkant van het palette is wit en het palette heeft een transparante deksel. op het deksel staat de naam van het palette in wel een bijzonder lettertype.

DSC01180.jpeg

Op de achterkant staat de naam van het palette die 05 dare to be hold! luid. Op de achterkant staat ook wat meer informatie over het oogschaduw palette, de ingrediëntenlijst kun je vinden door het stickertje los te halen op de achterkant.

DSC01186.jpeg

In het palette zitten tien kleuren oogschaduw, de pans van de oogschaduw kleuren zijn vrij smal dus het is wel een uitdaging om de oogschaduw op je kwast aan te brengen zonder dat je palette een hele grote bende word. In het palette zit in totaal 7 g aan oogschaduw.

DSC01201.jpeg

IMG_7991.jpeg

Swatchen.

OOG.jpeg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC01207.jpeg

Ik ben tevreden over het oogschaduw palette, het palette bevat mooie oogschaduw kleuren en de kleuren hebben een goede pigmentatie. Het enige nadeel vind ik de kleine pans, ik ben zelf nogal netjes op mijn oogschaduw paletten en hou er niet van als ze helemaal vies worden, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Als je van felle kleuren houd is dit palette zeker een aanrader.

Essence Be an original eyeshadow palette €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

DSC01186.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s