Max & More Eyebrow kit

DSC01161.jpeg

Mijn wenkbrauwen vergeet ik zeker niet in mijn make up routine, ik heb dan ook verschillende producten voor mijn wenkbrauwen maar poeder blijft wel mijn voorkeur hebben als het om producten gaat, des al niet te min vind ik het leuk om andere producten uit te proberen voor mijn wenkbrauwen. Bij de Action kwam ik een tijdje geleden dit palette voor de wenkbrauwen tegen, ik was erg benieuwd naar dit palette en besloot deze te kopen. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC01085.jpeg

Het palette zit in een doosje, ik vind dit eigenlijk altijd wel prettig want als een product gewoon zo in de winkel ligt is de kans dat er al mee geswatcht is best groot, uiteraard heb ik wel even gecheckt of het doosje netjes dicht zat en dat was het geval, het doosje past helemaal bij de stijl van Max & More want eigenlijk zitten al hun producten in dit soort doosjes verpakt.

DSC01096 2.jpeg

Achterop het doosje staat wat meer informatie over het palette. Ook staan er twee ingrediënten lijsten op namelijk die van de poeder en van de wax.

DSC01110 2.jpeg

Het doosje is gemaakt van plastic, en heeft een zwarte rand en een venster waar de kleuren van de poeder zichtbaar is, ook is er gekozen voor een zwarte tekst en dit vind ik wel passen bij het merk Max & More. Het doosje is vrij compact dus ook wel handig om mee te nemen.

DSC01119.jpeg

Achterop het doosje staat de kleur van het palette, ik heb de kleur 221 ligt medium. Ook staat de ingrediënten lijst van de poeder en de wax nogmaals op het doosje, erg handig want als je de verpakking niet wilt bewaren heb je alsnog de ingrediëntenlijsten.

SONY DSC

In het doosje zitten drie kleuren poeder en een wax daarnaast zit er ook een applicator in het palette. In het palette zit in totaal 3 g poeder en 0,8 g aan wax.

DSC01133 2.jpeg

IMG_6709.jpeg

Swatchen.

WENK.jpeg

zonder poeder                                                                       met poeder

0ED16326-3D23-4C44-83AD-861D931D7DEA_1_105_c.jpeg

Ik vind het palette best goed, ik moet zeggen dat ik wel wat lichte plekjes in mijn wenkbrauwen zie maar ik heb dan ook wel vrij donkere wenkbrauwen waardoor de kleur misschien nog wel een tintje donkerder mocht zijn, wel is het fijn dat je je wenkbrauwen ook wat kan liften met dit palette en je wenkbrauwen ook kan setten door de wax. Als je opzoek bent naar een low budget wenkbrauw palette en je hebt vrij lichte wenkbrauwen kan dit palette prima werken.

Max & More Eyebrow kit €0,95 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s