Sally Hansen Miracle gel nail polish & top coati

 

DSC00840 2.jpeg

Ik ben dol op gel nagellak, want over het algemeen heeft gel nagellak een langere levensduur op de nagels en het geeft een mooie glanzende finish. Tegenwoordig hebben de meeste merken wel een gel nagellak die je zonder lamp te gebruiken kunt aanbrengen, en dit is natuurlijk ideaal want dit kost minder tijd en is ook wat minder schadelijk voor de nagels, ik heb zelf al een aantal gel nagellakjes getest die je zonder lamp kunt gebruiken maar was nog niet super enthousiast, hoog tijd om eens een merk te testen waar mening beauty liefhebber enthousiast over is. Ik testte de Sally Hansen miracle gel nagellak en topcoat uit en vertel wat ik hier van vind.

DSC00788.jpeg

De flesjes zien er mooi uit, ze hebben een wat groter formaat en dat vind ik fijn, ook vind ik het fijn dat er heel duidelijk is wat de nagellak en de topcoat is, ook staan er cijfers op de bovenkant waardoor je duidelijk kan zien hoe je de stappen kunt volgen. De tekst op het flesje is wit en de flesjes zijn gemaakt van glas.

DSC00803.jpeg

Achterop de flesjes staan de namen van de nagellakjes, de roze kleur heeft de naam 238 regal rosé en de topcoat heeft de naam 101 topcoat. Achterop de flesjes staat ook een kort stappenplan over het gebruik van de nagellak, wel vind ik de tekst erg klein dus je moet erg goed je best doen om dit te kunnen lezen.

NAGEKKAJ 2.jpeg

Beide potjes hebben een fijne applicator, eigenlijk is met twee keer over je nagel gaan met het kwastje je hele nagel bedekt met nagellak, ook droogt de lak best snel dus je kan al vrij snel een tweede laagje aanbrengen, ook kun je redelijk precies werken met de applicator’s. In beide flesjes zit 14,7 ml aan nagellak en topcoat.

NAGEL.jpeg

nagellak aangebracht op mijn nagels                   nagellak en topcoat aangebracht op mijn nagels

DSC00832.jpeg

Deze miracle gel en topcoat hebben mij heel erg verrast, de dekking is heel erg goed en bij twee laagjes dekt de nagellak super mooi, ook geeft de topcoat een hele mooie glans. Ik had met deze producten gewoon echt zeven dagen hele mooie nagels, de beschadigingen kwamen in de loop van de week wel maar dit was zo minimaal waardoor het bijna niet opviel en alleen ikzelf dit zag. Ik wil zeker meer kleurtjes van deze nagellak toevoegen aan mijn stash want deze nagellak heeft me heel erg verrast.

Sally Hansen Miracle gel nagellak & topcoat €11,99 – Verkrijgbaar bij diverse winkels en online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s