Essence Hello New York Eyeshadow palette

DSC00778.jpeg

Toen Essence oogschaduw paletten introduceerde die geïnspireerd zijn op steden was ik direct enthousiast, de paletten zien er prachtig uit en de kleuren oogschaduw in de paletten zagen er ook heel mooi uit. Ik heb al een aantal paletten van deze lijn getest en die vond ik erg fijn, het Hello New York palette ziet er zowel van buiten als binnen erg mooi uit en de oogschaduw kleuren spraken me erg aan. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC00719.jpeg

Het palette is gemaakt van stevig karton en sluit door een magneet. De afbeelding van New York ziet er gewoon heel mooi uit op het palette helemaal in combinatie met de zilveren tekst, ik vind het palette echt een plaatje om te zien.

DSC00728 2.jpeg

Achterop het palette staat wat meer informatie over het oogschaduw palette, ook de ingrediëntenlijst staat achterop het palette.

DSC00738.jpeg

Als je het palette opent zie je in de deksel een spiegel met een mooie holografische rand, wat ik ook heel tof vind is dat de afbeelding die op de voorkant van het palette staat doorloopt om de spiegel heen. In het palette zitten negen kleuren oogschaduw het palette heeft een mix van urban kleuren en holografische kleuren met een prismatic finish.

DSC00763.jpeg

IMG_7453

Swatchen.

OOG.jpeg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC00773.jpeg

Ik ben heel erg blij met het oogschaduw palette, ik vind de oogschaduw kleuren heel er mooi op elkaar afgestemd en de pigmentatie van de oogschaduw kleuren ziet er ook erg mooi uit. Ik denk dat je ook hele intense ooglooks kunt maken met het oogschaduw palette, ook door de holografische kleuren kun je hele gave ooglooks maken met het palette.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s