Hema Limited editie Moisturising lipstick

DSC00701.jpeg

Limited editie make up producten vind ik altijd erg bijzonder, het zijn producten die je tijdelijk kunt kopen en daarna nooit meer zullen terug komen, dus als je een mooi product tegenkomt is twijfelen niet een hele handige eigenschap want vaak geld voor deze producten op is op. Bij de Hema kwam ik limited editie lipsticks tegen en ik viel gelijk voor de hulzen, ik kocht twee kleuren uit deze limited editie en testte deze uit. Ik vertel wat ik vind van deze lipsticks.

SONY DSC

De verpakkingen van de lipsticks zien er geweldig uit, er waren in totaal drie verschillende verpakkingen maar deze twee spraken mij het meeste aan, De hulzen zijn gewoon gemaakt van plastic, maar dat maakt de opdruk van de hulzen er niet minder leuk om.

SCHERMAFBEELDING 2019-10-09 OM 23.20.43 3.jpeg

Op de onderkant van de hulzen staan de namen van de lipsticks, voor mij zijn dit de eerste lipsticks van Hema die ook namen hebben. De lipsticks hebben de namen 18 moody merlot en 06 rosy sprinkles gekregen. Overigens zitten deze kleuren lipstick in het vaste assortiment van Hema dus eigenlijk zijn alleen de hulzen limited editie.

DSC00680.jpeg

De lipstick belooft verzorgend te zijn en een dekkende kleur te hebben, ook zouden je lippen zacht en soepel blijven met de lipstick. Alle drie de kleuren lipstick zijn verkrijgbaar in deze hulzen trouwens dus je kunt de kleur die je mooi vind kiezen bij de huls die bij je past.

Swatchen.

18 moody merlot aangebracht                                     04 rosy sprinkles aangebracht

Ik ben erg tevreden over de lipsticks, ze brengen fijn aan en voelen zacht aan op mijn lippen. Ze bevatten ook voldoende pigment en blijven mooi zitten, ze geven wel af maar dat vind ik niet zo’n groot probleem. Ik ben erg blij met deze nieuwe lipsticks, het is leuk dat ze in het vaste assortiment zitten maar ik ben stiekem wel voor de hulzen gevallen.

Hema Limited editie Moisturising lipstick €4,00 per stuk – Verkrijgbaar bij Hema.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s