Catrice Instant glam Eyeshadow palette

DSC00529.jpg

Oogschaduw paletten vind ik geweldig, ik test ze graag uit en heb dan ook een flinke stash. Ik kwam een tijd geleden het instant glam oogschaduw palette van Catrice tegen, en dit palette zag er interessant uit. Het is een palette met een gebruiksaanwijzing en dat vond ik dan wel weer erg interessant. Ik testte het instant glam oogschaduw palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC00462.jpg

Het palette is gemaakt van stevig plastic en heeft een transparante deksel, de tekst op het palette is zilverkleurig. Ik vind de combinatie van de oogschaduw kleuren en de transparante deksel erg mooi eruit zien.

DSC00479.jpg

Het palette heeft de naam 010 it’s a match! gekregen. Op de achterkant staat wat meer informatie over de oogschaduw inclusief een uitgebreide tutorial over het aanbrengen van de oogschaduw. De ingrediëntenlijst staat ook achterop vermeld.

DSC00482.jpg

In het palette zit 8,8 g aan oogschaduw, en een spons applicator in een speciale vorm. Je hebt vier dubbele kleuren oogschaduw. De bedoeling is dat je de applicator in het midden van de pan plaatst en deze met je vinger aandruk, je haalt de applicator zo over beide kleuren oogschaduw heen, hierdoor worden de kleuren samengebracht op je applicator en kun je ze samen aanbrengen op je oogleden.

DSC00493.JPG

IMG_3749.jpg

Swatchen.

instant.jpg

Ooglooks gemaakt met het palette.

DSC00510.jpg

Ik vind het idee van het palette super leuk bedacht, ik heb het palette alleen niet gebruikt zoals ze aanbevelen op de achterkant, ik hou niet van spons applicator’s en heb ervoor gekozen om de kleuren afzonderlijk van elkaar aan te brengen en ook de kleuren wat hoger aan te brengen. Ik vind wel dat de kleuren mooi op elkaar zijn afgestemd en dus perfect bij elkaar passen, ik vind het een leuk palettte die ook wat variatie bied.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s