Essence Trend editie Pac-man

DSC00394.jpg

Toen de trend editie van Pac-man werd aangekondigd was ik direct enthousiast, ik zag de persbeelden en wist direct dat ik deze collectie aan mijn stash wilde toevoegen. Pac-man is jeugdsentiment voor vele mensen en ik vond de verpakkingen van de producten er super leuk uitzien! Ik heb een aantal producten uit deze trend editie getest en vertel wat ik van deze leuke producten vind.

voor.jpg

De collectie bestaat uit een oogschaduw palette, blush palette, twee highlighters, een oogmasker, colour changing lippenbalsem en een kwast. Ik heb het oogmasker nog niet gestest maar dat ben ik zeker nog van plan.

DSC00308.jpg

Ik ben dol op lippenbalsem en ik vind het dan ook erg leuk als lippenbalsem een kleurtje heeft. De verpakking is lekker opvallend roze en vind ik makkelijk terug in mijn stash.

SONY DSC

De lippenbalsem heeft de naam 01 blinky gekregen. Op de zijkant van de huls staat wat meer informatie over de lippenbalsem.

DSC00322.jpg

De lippenbalsem heeft een groene kleur en daar schrok ik in eerste instantie even van, maar de lippenbalsem vernaderd op je lippen van kleur, door je lichaamstemperatuur word de lippenbalsem roze. Ook zou de lippenbalsem longlasting zijn. In de huls zit 4,2 g aan lippenbalsem.

IMG_5970.jpg

Swatchen.

IMG_6270.jpg

Lippenbalsem aangebracht op mijn lippen.

Ik ben super enthousiast over de lippenbalsem, de lippenbalsem voelt lekker zacht aan op mijn lippen. De kleur is echt mooi intens en de lippenbalsem geeft ook nog eens een hele mooie glans. De lippenbalsem blijft de hele dag zitten en dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.

DSC00330.jpg

Het blush palette ziet er heel leuk uit, ik vind het leuk dat er pac-man icoontjes zijn gebruikt op het doosje. Het doosje is gemaakt van stevig karton en sluit door middel van een magneetje, het zwarte doosje in combinatie met de inkijk vensters voor de blush kleuren geeft het geheel een leuke uitstraling.

DSC00338.jpg

Het palette heeft de naam 01 beware of flashing monsters gekregen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de blushes, ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC00343.jpg

In het doosje zitten vier blush kleuren. De kleuren variëren van koraal tot kersenrood. In het palette zit 16 g aan blush. De blushes hebben een poederstructuur.

DSC00350.JPG

IMG_6905.jpg

Swatchen.

blush.jpg

Blush kleuren aangebracht op mijn gezicht.

Ik vind de blush kleuren erg mooi, ze hebben voldoende pigment en ik vind het fijn dat er afwisselende kleuren in het palette zitten, van wat zachtere tot fellere kleuren dat maakt het blush palette compleet.

SONY DSC

De doosjes van de baked highlighters zijn gemaakt van stevig plastic en zien er fantastich leuk uit, die oogjes op de doosjes maakt het helemaal af en past perfect in het pac-man thema.

DSC00274.jpg

De highlighters hebben de namen 01 game over en 02 ready! gekregen. Achterop de doosjes staat wat meer informatie over de highlighters en uiteraard de ingrediëntenlijst vermeld.

DSC00282.jpg

Als je de doosjes opent zie je duidelijk dat het baked highlighters zijn doordat ze een bolling hebben. De ene highlighter is goudkleurig en de ander meer rosé kleurig. In de doosjes zit 7 g aan highlighter.

baked 2.jpg

IMG_6555.jpg

Swatchen.

high

Highlighters aangebracht op mijn gezicht.

Ik vind de rosé highlighter zelf mooier als de gouden highlighter, ik vind de gouden highlighter net wat te heftig maar miss als je hem wat meer blend of heel subtiel aanbrengt het er wel mooi uitziet, beide highlighters hebben voldoende pigment en zie je goed terug op mijn gezicht.

DSC00356.jpg

Het oogschaduw palette is gemaakt van stevig plastic, het leuke is dat de voorkant tegelijk een spelletje is waarbij je het pac-mannetje kan bewegen, wat een super tof effect geeft.

DSC00364.jpg

Het palette heeft de naam 01 you’ll eat it up! Achterop het palette staat wat meer informatie over de oogschaduw en de ingrediënten lijst.

DSC00373.jpg

In de deksel zit geen spiegel, ik vind dit persoonlijk een gemiste kans van Essence want nu kijk je tegen een leeg zwart vlak aan. In het palette zitten acht kleuren oogschaduw. In het palette zit 12 g aan oogschaduw, de kleuren variëren van zacht champagne tot intens rosé.

DSC00378.JPG

IMG_4415.jpg

Swatchen.

oog.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik ben erg tevreden over het oogschaduw palette, de kleuren hebben voldoende pigment en zien er mooi uit. Het zijn misschien niet hele bijzondere kleuren omdat je dit soort kleuren vaker ziet in paletten maar ik vind zeker dat je toffe ooglooks maken maken met dit palette.

DSC00386.jpg

Ik ben super enthousiast over de producten, wat een super toffe collectie. Ik vind de producten erg fijn en ze zien er ook nog eens super leuk uit. Ik ga de producten zeker nog vaak gebruiken. Essence heeft echt een super toffe trend editie neergezet.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s