Qentissi exclusive Contour & highlight palette

DSC00144.jpg

Bronzer en highlighter gebruik ik elke dag, ik vind dat paletten die een combinatie van beide producten heeft erg handig. Ik ben dol op low budget producten en was dan ook erg benieuwd naar dit palette toen ik deze tegenkwam bij de Action. De laatste jaren is de kwaliteit van Action make up flink verbeterd, dus besloot ik dit contour en highlight palette een kans te geven. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC00110.jpg

Het palette is gemaakt van blik. De laatste tijd vind je steeds meer paletten die gemaakt zijn van blik bij Action. Het palette valt op door de roze kleur, er is gebruik gemaakt van zwarte en gouden letters op het palette.

DSC00114.jpg

Achterop het palette staat een afbeelding van de producten die in het palette zitten. Ook de ingrediënten lijst staat achterop het palette en wat meer informatie over hoe je het folie van de spiegel kan verwijderen.

DSC00126.jpg

In de deksel zit dus een spiegel waar een folie opzit, die kun je er dus afhalen. Ik haal het folie er eigenlijk nooit af omdat ik altijd mijn eigen spiegel gebruik. In het palette zit 17,5 g aan producten, er zitten drie contour kleuren en twee highlight kleuren in het palette, ook zit er een kleine kwast in het palette.

DSC00131.JPG

IMG_2561.jpg

Swatchen.

contour.jpg

high.jpg

DSC00134.jpg

Dit palette is me toch een klein beetje tegen gevallen, ik was wel heel enthousiast over de swatches, alleen ik vind dat de kleuren op mijn gezicht niet heel mooi tot uiting komen. Je kunt de kleuren ook niet echt opbouwen want de pigmentatie op mijn gezicht blijft hetzelfde, ook de highlighter springt er niet echt uit, en ik hou persoonlijk wel van een lekkere glimmende highlighter en een goede gepigmenteerde bronzer. Helaas heeft dit palette dat niet voor mij.

Qentissi exclusive Contour & highlight palette €2,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s