Lottie london Black stamp liner

DSC09341.jpg

Ik vind het super leuk om een wing te maken met eyeliner, om dit uit de losse pols te doen is best wel een kunst en ik vind het heel erg moeilijk om de wing gelijk te krijgen en even mooi. Toen ik de stamp liner tegen kwam leek me dit een ideale eyeliner, omdat je twee kanten hebt namelijk een wing als stempel en een pen om de lijn door te trekken. Ik heb de eyeliner getest en vertel wat ik van deze eyeliner vind.

DSC09308.jpg

De huls is zwart en heeft een zilver kleurige tekst. De huls is gemaakt van stevig plastic. Dit is trouwens de eerste keer dat ik zo’n product tegen kwam in een fysieke winkel ik kende ze alleen van internet waar ze te bestellen waren.

DSC09313.jpg

Op de onderkant van de huls staat eigenlijk niet veel bijzonders, je vind er de social media kanalen waar je dit merk op kan volgen, en dat is eigenlijk ook het enige boeiende wat er op staat.

DSC09319.jpg

Zoals ik al vertelde heeft de eyeliner twee kanten dus een stempel en een pen. Ik vind dit persoonlijk een hele goeie uitvinding. Ik heb zelf wel een soort van stempel waar je zelf eyeliner op aan moet brengen en die je dan kan aanbrengen maar dit gaat gewoon veel sneller. In de huls zit in totaal 3,56 ml aan eyeliner.

eyeliner.jpg

IMG_6332.jpg

Swatchen.

IMG_1519.jpg

Eyeliner aangebracht.

DSC09334.jpg

Ik ben heel erg tevreden over de eyeliner, ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst even goed moest oefenen want het ging niet in één keer goed, maar na een aantal keer ging het steeds beter. Ik vind het systeem heel makkelijk, je drukt de stempel met lichte druk op de plek waar je de wing wilt hebben en als de wing dan eenmaal zit trek je hem door met de pen. Ik ga deze eyeliner echt nog heel vaak gebruiken, want op deze manier heb je gelijke wings zonder er heel lang mee bezig te zijn.

Lottie london Black stamp liner €7,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s