Catrice Limited editie Sun glow

SONY DSC

De limited editie Sun glow van Catrice belooft een gezonde zachte en glowy huid, het zijn wel echt zomerse producten en ik heb het idee dat de zomer in Nederland wel voorbij is inmiddels, dus misschien was het leuker geweest als deze limited editie eerder was uitgekomen maargoed ook met minder warme dagen willen we er goed uitzien natuurlijk. Ik testte een aantal producten uit de limited editie en vertel wat ik van de producten vind.

DSC09221.jpg

Ik testte een highlighter, twee bronzing powder en een bronzing en highlighting fluid uit. De producten zien er op het eerste oog erg mooi uit vind ik persoonlijk.

DSC09187.jpg

De bronzing en highlighting fluid zitten in een glazen flesje, de tekst op het flesje is zwart met goud en dat komt ook weer terug in het pipetje en dat vind ik persoonlijk erg mooi.

SONY DSC

Achterop de flesjes staat meer informatie over de producten en ook de ingrediëntenlijsten. De bronzing fluid heeft de naam C01 melted bronze gekregen, de highlighting fluid heeft de naam C01 luminous light gekregen.

DSC09202.jpg

In de flesjes zit 14 ml aan product. Je kunt de producten verdelen doormiddel van het pipetje, ik heb ervoor gekozen om de producten aan te brengen met een kwast maar het kan ook prima met je vingers.

IMG_6917.jpg

Swatchen.

C01 melted bronze

bronze

zonder bronzing fluid                                                 met bronzing fluid

C01 luminous light

DSC09142.jpg

zonder highlighting fluid                                            met highlighting fluid

Ik vind beide producten erg pigmentvol, ik moet persoonlijk nog steeds erg wennen om met fluid producten te werken maar ik moet zeggen dat het er erg mooi uit kan zien. Ik vind dit er een beetje te uitzien maar als je met de juiste tools werkt kan het resultaat er erg mooi uitzien.

DSC09131.jpg

De verpakking van de bronzing powders zijn gemaakt van stevig karton, ze hebben een bruin met zwarte kleur en de tekst is goudkleurig en zwart.

SONY DSC

Achterop het doosje staat meer informatie over de poeders ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld. De poeders hebben de naam C01 contouring tan en C02 luminous bronze gekregen.

DSC09146.jpg

In beide doosjes zit 5,82 g aan poeder, in de poeder staat de tekst contouring en luminous gedrukt wat er erg mooi uitziet.

br.jpg

hi.jpg

Swatchen.

C01 contouring tan

vrijdag poeder.jpg

zonder bronzer poeder                                        met bronzer poeder

C02 luminous bronze

woensdag poeder.jpg

zonder bronzer poeder                                              met bronzer poeder

Ik ben niet enthousiast over de bronzing poeders, ik vind dat je er niks van terug ziet op mijn gezicht en ik houd persoonlijk wel van een wat donkere poeder op mijn gezicht maar deze zijn te licht.

DSC09102.jpg

De face en body highlighter kun je zowel op je gezicht gebruiken als op je lichaam. Het doosje van de highlighter is gemaakt van stevig karton en heeft lichtere en donkere kleuren, de tekst is zwart met goud.

DSC09107.jpg

Achterop het doosje staat meer informatie over de highlighter en ook de ingrediëntenlijst, de highlighter heeft de naam C01 sunkissed glow gekregen.

DSC09123.jpg

In het doosje zit 14,55 g aan highlighter, ook in de highlighter staat de tekst glowy gedrukt en dat ziet er erg mooi uit.

DSC09122.jpg

IMG_2308.jpg

Swatchen.

highlighter

zonder highlighter                                                           met highlighter

Ik ben niet tevreden over de highlighter, de swatch ziet er erg goed uit. Op mijn gezicht komt de highlighter totaal niet tot zijn recht je ziet er niks van terug en dat valt me erg tegen.

DSC09208.jpg

Ondanks dat de producten er erg mooi uitzien ben ik alleen tevreden over de fluids. Ik vind de poeders gewoon te licht en niet veel pigment hebben op mijn gezicht. Ik vind dit erg jammer want ik had hoge verwachtingen van deze producten maar helaas ze hebben mij teleur gesteld.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s