Essence Go to glow illuminating setting spray

for.jpg

Ik gebruik niet altijd een setting spray maar op dagen dat ik graag wil dat mijn make up echt een hele lange dag blijft zitten gebruik ik wel een setting spray. In mijn stash zitten diverse setting sprays van vooral low budget merken. De glow to go illuminating setting spray sprak mij aan toen ik deze tegen kwam ik moet zeggen dat ik niet direct wist wat ik kon verwachten van deze setting spray maar wilde hem graag proberen. Ik testte de setting spray uit en vertel wat ik van deze spray vind.

DSC09070.jpg

De setting spray zit in een opvallend flesje, het flesje is gemaakt van plastic maar door de gouden details ziet het flesje er wel opvallend uit. Ik word wel vrolijk van het flesje.

DSC09076.jpg

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de setting spray. Ook de ingrediënten lijst staat achterop het flesje vermeld.

DSC09081.jpg

In het flesje zit 50 ml aan fixing spray. De fixing spray belooft een glans op je gezicht achter te laten nadat je de spray gebruikt heb. Je moet de spray schudden voor gebruik en 30 cm van je gezicht afhouden als je sprayt.

DSC09087.jpg

Het flesje heeft een basic verstuiver, waar opzich een normale hoeveelheid aan setting spray uitkomt.

setting spray

zonder setting spray                                                             met setting spray

DSC09066.jpg

Deze setting spray is echt verschrikkelijk, allereerst vind ik de geur niet heel erg aangenaam, en dat is opzich wel normaal omdat de meeste setting sprays wel een bijzondere geur hebben maar vind het bij deze wel extreem. De glow die op je gezicht zou achterblijven is ook echt heel erg lelijk, de kleur is best wel licht en droogt heel erg lelijk op. Je ziet duidelijk witte opgedroogde setting spray op mijn gezicht en ik vind het verschrikkelijk, misschien zou het beter worden als je de spray wat inblend maar ik voelde hier persoonlijk niks voor want mijn gezicht was precies helemaal goed en ik wilde alleen maar mijn make up setten. Ik raad deze fixing spray zeker niet aan.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s