Catrice Rock couture vinyl black liquid liner 24 h

SONY DSC

Mijn ooglook is zonder eyeliner niet compleet, ik gebruik dan ook bij elke ooglook een eyeliner omdat ik persoonlijk vind dat mijn ogen meer spreken met een eyeliner. Ik heb diverse soorten eyeliners in mijn stash zowel liquid eyeliners als pennen, en ik probeer ook graag een nieuwe eyeliner uit, misschien kom ik wel weer een nieuwe favoriet tegen. Ik testte de rock couture vinyl black liquid eyeliner van Catrice uit en vertel wat ik van deze eyeliner vind.

DSC08890.jpg

De huls is gemaakt van stevig plastic en heeft zilveren tekst. De dop heeft hetzelfde motief als de rock couture mascara, ik vind het leuk dat het hetzelfde motief is gebruikt.

DSC08898.jpg

Achterop de huls staat wat meer informatie over de eyeliner, de ingrediënten lijst is terug te vinden op de website van Catrice.

DSC08905.jpg

De eyeliner heeft de naam blackest sabbath gekregen. De eyeliner is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

DSC08914.jpg

In de huls zit 2,2 ml aan eyeliner. De eyeliner belooft diepzwart te zijn en lang te blijven zitten, ook zou de eyeliner een hoogglanzende vinyl finish geven.

DSC08918.jpg

DE eyeliner heeft een vrij smal kwastje waardoor je heel precies kan werken, over het algemeen krijg je vrij dunne lijntjes met de eyeliner maar met een beetje oefenen kan je ook wel dikkere lijntjes zetten met de applicator.

IMG_7787.jpg

Swatchen.

IMG_5240.jpg

eyeliner aangebracht op mijn ooglid.

SONY DSC

Ik ben tevreden over de eyeliner, hij is lekker diepzwart en daar houd ik van. Ik vind het fijn dat je er mooie dunne lijntjes mee kan zetten, wel moet je er heel voorzichtig mee zijn de eyeliner trekt snel in je binnenste ooghoek en kan daardoor in je oog lopen en dat doet erg veel pijn, het verwijderen kost wel even wat moeite want hij blijft echt heel erg goed zitten dus een goeie make up remover is aanbevolen.

Catrice Rock couture vinyl black liquid liner 24 h €3,39 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s