Catrice Generation matt comfortable liquid lipstick

SONY DSC

Ik ben dol op lipstick, de laatste tijd ben ik dol op liquid lipsticks de lipsticks blijven vaak als ze mat zijn goed zitten, zodat je de hele dag mooie gekleurde lippen heb waarmee je ook kan eten en drinken. Toen Catrice de generation matt comfortable liquid lipstick uitbracht was ik ook gelijk heel erg benieuwd naar deze liquid lipstick. Ik heb de lipstick getest en vertel wat ik van deze lipstick vind.

DSC08750.jpg

De huls van de lipstick is gemaakt van stevig plastic, de huls is doorzichtig waardoor je de lipstick kleur al mooi kunt zien. De dop heeft een zwarte kleur en is mat, de tekst op de huls is ook zwart en dat maakt het lezen een beetje moeilijk omdat het een donkere kleur is.

DSC08758.jpg

Achterop de huls staat wat meer over de lipstick, zo belooft de lipstick zijdemat te zijn en een hoge dekking te bieden.

DSC08765.jpg

De lipstick is verkrijgbaar in diverse kleuren ik heb voor een donkerrode kleur gekozen die de naam 030 exotic rebel heeft gekregen.

DSC08772.jpg

De lipstick bevat jojoba olie wat ervoor zorgt dat je lippen niet uitdrogen, dat vind ik een groot pluspunt want veel matte lipsticks kunnen een uitdrogend effect hebben op je lippen. In de huls zit 5 ml aan lipstick.

DSC08779.jpg

De lipstick heeft een applicator die erg zacht is en eigenlijk een basic vorm heeft, wel kan je de lipstick heel erg netjes aanbrengen met deze applicator.

IMG_5252.jpg

Swatchen.

IMG_1285

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

SONY DSC

Ik ben heel erg tevreden over de lipstick, ik vind de kleur heel erg mooi. Ondanks dat het een matte lipstick is lijkt het wel of de lipstick een kleine shimmer heeft. De lipstick blijft heel erg goed zitten en geeft totaal niet af tijdens het eten en drinken. Als de lipstick net is aangebracht heeft de lipstick wel een beetje een vreemde geur maar zodra de lipstick is opgedroogd proef/ruik je daar niks meer van.

Catrice Generation matt comfortable liquid lipstick €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s