Mua Glow x bronzer

SONY DSC

De glow x collectie van Mua is een limited editie van Mua, en er zitten echt wel hele leuke producten in deze collectie. Ik ben dol op bronzer en vond de bronzer die in de collectie zit er wel erg mooi uitzien, dus ik besloot dat ik deze zeker wilde testen. Ik heb de bronzer uitgetest en vertel wat ik van deze bronzer vind.

SONY DSC

Het doosje van de bronzer is gemaakt van stevig plastic, in deze limited collectie heeft de oranje kleur de overhand, en die komt dan ook in alle producten terug. De tekst op het doosje is goud en die combinatie ziet er erg mooi uit.

DSC08812.jpg

De bronzer heeft de naam golden dunes gekregen. Op de achterkant van het doosje staat wat meer informatie over de bronzer en ook de ingrediëntenlijst staat erop.

SONY DSC

Ik vind het fijn dat de bronzer lekker groot is, in het doosje zit 15 g aan bronzer. In het doosje vormen verschillende kleuren bronzer één geheel, je kunt de bronzers gemengd gebruiken maar ook los van elkaar. De bronzer zou zorgen voor een stralende glans en zonovergoten kleur.

SONY DSC

IMG_2275.jpg

Swatchen.

brozner.jpg

zonder bronzer                                                           met bronzer

DSC08833.jpg

Ik vind de bronzer erg mooi, de bronzer heeft een goede pigmentatie en de kleur pakt mooi uit. Als de bronzer een tint donkerder was geweest had ik dat ook zeker niet erg gevonden. Ik heb ervoor gekozen om de kleuren gemengd te gebruiken en niet los van elkaar. Ik vind het resultaat erg mooi met de poeder gemengd. Ik ga deze bronzer zeker nog heel vaak gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s