Revolution Matte base foundation

DSC08747.jpg

Foundation mag zeker niet ontbreken bij mijn dagelijkse make up routine, mijn gezicht ziet er gewoon veel frisser uit als ik foundation aanbreng. Ik heb diverse soorten foundation in mijn stash zitten, van diverse merken. Ik ben persoonlijk ook wel erg fan geworden van het merk Revolution, ik had van dit merk eigenlijk alleen maar oogschaduw paletten maar die bevielen erg goed. Toen ik een foundation tegenkwam van Revolution tegen kwam was ik dan ook erg benieuwd of deze zou bevallen en wat het voor mijn gezicht zou doen. Ik testte de matte base foundation uit en vertel wat ik van deze foundation vind.

DSC08710.jpg

De foundation zit in een tube. De tube is eigenlijk niet heel bijzonder, de tube is geel en bevat zwarte tekst. De roze rand waar de merknaam in staat vind ik wel erg leuk want dat breekt de kleuren op de tube een beetje. Ik heb de kleur F1 genomen, deze kleur is geschikt voor lichte huidtinten met een neutrale ondertoon. In totaal is de foundation verkrijgbaar in vierentwintig kleuren.

DSC08718.jpg

Achterop de tube vind je voornamelijk de ingrediënten lijst. Zoals je aan de naam al kunt zien zou de foundation zorgen voor een matte finish op je gezicht, de foundation zou volledige dekking bieden.

foundation1.jpg

Als je de dop van de tube haalt is de tube dicht geseald, ik vind dit echt heel erg prettig want zo weet je dat de foundation nog niet gebruikt is door andere. Als je de seal eraf haalt komt de opening van de tube tevoorschijn, het gaatje in de tube is niet heel groot en er komt niet heel veel foundation in één keer uit wat ik persoonlijk een pluspunt vind. In de tube zit 28 ml aan foundation.

IMG_0066.jpg

Swatchen.

foundation.jpg

zonder foundation                                                               met foundation

DSC08739.jpg

Ik ben erg tevreden over de foundation, de structuur is niet zo geel dik en hier moest ik eventjes aan wennen, maar als je er een paar keer mee gewerkt heb dan wen je er al snel aan. Ik heb de foundation aangebracht met een kwast maar voor een nog mooier resultaat word er aangeraden om een vochtige beauty blender te gebruiken. Ik vind de kleur perfect passen bij mijn huid en mijn gezicht ziet er mooi mat uit.

Revolution Matte base foundation €5,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s