Catrice HD active performance primer

DSC08657.jpg

Primers zijn er in verschillenden soorten en ik heb dan ook diverse primers in mijn stash zitten. Ik ben altijd groot fan van de primers van Catrice, omdat ze over het algemeen goed werken voor mijn huid. Toen ik de HD active performance primer tegenkwam was mijn interesse ook direct gewekt wat ik namelijk op het flesje las zag er goed uit. Ik testte de primer en vertel wat ik ervan vind.

DSC08622.jpg

De primer zit in een glazen flesje, met dit soort verpakkingen werkt Catrice erg vaak en het past ook bij het merk. Het flesje is van mat glas en de tekst op het flesje is zwart.

DSC08628.jpg

De primer heeft de naam 010 active life gekregen. Achterop het flesje staat wat meer informatie over de primer en ook de ingrediënten lijst word vermeld.

DSC08642.jpg

In het flesje zit 15 ml aan primer. De primer bevat SPF 30 en heeft een transparante kleur. De primer zou de houdbaarheid van je make up verlengen, ook belooft de primer een soft focus effect en een porie minimaliserend effect. Ook zou de primer sport proof zijn.

DSC08634.jpg

De primer heeft een pipet waar de primer uitkomt. Het pipet werkt goed want de primer word er goed door verdeeld, wel moet ik persoonlijk altijd een beetje wennen aan het werken met een pipet.

IMG_4806.JPG

Swatchen.

primer

zonder primer                                                               met primer

DSC08651.jpg

Ik ben tevreden over de primer, mijn gezicht voelt erg zacht na het gebruik van de primer, ik heb niet het idee dat mijn poriën kleiner worden als ik de primer gebruik. Ik vind het fijn dat de primer spf 30 bevat want zo ben je ook wel beschermd. Ik weet niet of de primer sport proof ik want ik kan hem daarvoor niet testen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s