Essence Cosmic lights nail polish

SONY DSC

Nagellak draag ik graag, mijn nagels krijgen iedere week weer een andere kleur en test dan ook graag nieuwe nagellak uit. Een tijdje geleden kwam ik dit lakje tegen in het schap van Essence de cosmic lights nail polish zag er leuk uit en ik besloot deze mee te nemen om te testen. Ik heb inmiddels dit nagellakje getest en ik vertel wat ik van deze nagellak vind.

DSC08452.jpg

Het flesje van de nagellak is niet heel bijzonder, het is een gewoon glazen flesje met een witte dop en witte tekst. Doordat de nagellak glitters heeft ziet het geheel van het flesje en de combinatie van de nagellak er leuk uit.

SONY DSC

Het nagellakje is verkrijgbaar in zes kleuren mijn voorkeur ging uit naar de paars/roze achtige kleur die de naam 03 to the moon and back. Achterop het flesje staat wat meer informatie over het nagellakje.

DSC08467.jpg

In het flesje zit 8 ml aan nagellak. De nagellak heeft een normale basic applicator en hiermee lak in je twee a drie keer je nagels volledig. De nagellak dekt het beste bij twee laagjes vind ik persoonlijk.

IMG_1921

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC08473.jpg

Ik vind de nagellak een leuk effect geven, de kleur vind ik ook erg leuk. Ik vond het fijn dat de glitters in de nagellak niet erg grof zijn, want toen ik een top coat over de nagellak heen aanbracht voelde ik de glitters niet zitten. Het verwijderen van de nagellak was wel een ramp en dat weerhoud me er een beetje van om het snel weer aan te brengen omdat ik het niet fijn vind om veel moeite te doen om nagellak te verwijderen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s