Kiss my perfect nude lips lippenstift set

Een tijdje geleden kwam ik bij de Action dit hele leuke lippenstift setje tegen. Allereerst is het super leuk verpakt, dus ook ideaal om cadeau te geven. Het setje is verkrijgbaar in verschillende varianten en er zitten zes mini lippenstiftjes in het doosje. Ik testte de lippenstift uit en vertel wat ik van dit leuke setje vind.

IMG_1961.jpg

Ik heb voor de nude variant gekozen. Het doosje is gemaakt van blik, je kunt hem dus makkelijk afsluiten en is dus ideaal om mee te nemen als je dat wilt. Het doosje is zwart met wit en roze accenten.

DSC08307.jpg

Achterop het doosje staat een waarschuwing. Ook de ingrediënten lijst staat achterop het doosje vermeld.

DSC08314.jpg

In het doosje zit een karton waar de lippenstiften precies inpassen en die ze dus ook op zijn plek houden.

DSC08320.jpg

Het zijn echt mini lippenstiftjes en dat is even wennen met aanbrengen omdat het de hulzen van korter zijn van de lippenstiftjes.

DSC08328.jpg

In het doosje zitten van lichtere kleuren lippenstift en die lopen door naar de wat donkerdere kleurtjes. De lippenstiftjes hebben geen naam gekregen.

DSC08335.jpg

Ik vind de hulzen van de lippenstift redelijk strak vormgegeven, de dop en de onderkant hebben de kleur van de lippenstift en het gedeelte waar je de lippenstift vasthoud is zwart. In elke huls zit 1,7 g aan lippenstift en in totaal bevat het blikje 10.2 g aan lippenstift.

DSC08343.jpg

IMG_2338.jpg

Swatchen.

Lippenstift.jpg

Lippenstiften aangebracht op mijn lippen.

SONY DSC

Ik ben erg tevreden over dit lippenstift setje, de lippenstiften hebben een goede pigmentatie en zien er mooi uit op mijn lippen, ik vind het leuke nude kleurtjes en vind echt niet alle kleurtjes onder de noemer nude vallen. Bij een heftige make up look vind ik een nude lippenstift wel mooi eigenlijk is de lippenstift al zichtbaar als je twee laagjes hebt aangebracht dit kan je natuurlijk zelf opbouwen hoe fel je de kleur wil hebben. Ik vind dit een erg leuk setje voor een low budget prijs.

Kiss my perfect nude lips lippenstift set €4,95 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s