Essence Plumping nudes lipgloss

SONY DSC

Hoewel de nude trend een beetje uit leek te zijn, duiken er de laatste tijd toch weer wat meer nude lip producten op. Essence kwam afgelopen februari met een plumping nudes lipgloss lijn, deze lijn bevat verschillende kleuren lipgloss in nude tinten. Ik testte een lipgloss uit deze lijn uit en vertel wat ik van deze lipgloss vind.

DSC08133.JPG

De huls is gemaakt van stevig plastic, en op de huls is de tekst in het goud aangebracht, ik vind de combinatie van het goud en de doorzichtige huls erg mooi. De dop van de huls waar de applicator aanzit is gewoon wit.

DSC08147.jpg

Achterop de huls staat wat meer informatie over de lipgloss, de lipgloss belooft je lippen voller te laten lijken, je lippen een schitterende glans geven en een verkoelend effect hebben op je lippen.

DSC08154.jpg

De lipgloss is verkrijgbaar in zeven nude tinten dus voor elke huidskleur is een passende tint te krijgen. Ik heb gekozen voor een wat donkerder kleurtje die de naam 06 big bang heeft.

DSC08161.jpg

In de huls zit 4,5 ml aan lipgloss. Ik vind het jammer dat de ingrediëntenlijst niet achterop staat. Het enige wat bekend is dat de lipgloss shea butter bevat.

DSC08171.jpg

De applicator van de lipgloss is eigenlijk niet erg bijzonder maar net zoals bij andere lipglossjes. Met de applicator kun je de lipgloss prima aanbrengen.

IMG_7802.jpg

Swatchen.

IMG_4264.jpg

Lipgloss aangebracht op mijn lippen.

DSC08177.jpg

Ik vind de kleur van de lipgloss erg mooi, ik moet wel eerlijk zeggen dat ik minder nude kleuren gebruik als eerder maar zo op zijn tijd vind ik het nog wel mooi. Wel heb ik het idee dat er een menthol achtige substantie aan de lipgloss is toegevoegd, alleen kan ik hier niks van terug vinden in de ingrediëntenlijst. Maar ik vind wel dat de lipgloss een lichte tinteling bevat, het is niet super storend en daardoor zal ik de lipgloss zeker nog vaker gaan dragen. Ik heb niet het idee dat mijn lippen voller worden met de lipgloss maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg.

Essence Plumping nudes lipgloss €2,39 Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s