Catrice The blazing bronze collection eyeshadow palette

DSC08061.jpg

Het is geen geheim dat ik dol ben op oogschaduw paletten, ook die van Catrice zijn favoriet er verzamel ik graag allemaal. Elke keer als er een nieuw palette word toegevoegd aan het assortiment word ik toch wel erg blij. Ik testte het the blazing bronze collection eyeshadow palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC08025.jpg

Het palette is gemaakt van stevig plastic en is eigenlijk precies hetzelfde als de andere paletten uit deze collectie, de deksel is transparant, en de tekst heeft een mooie koperen kleur gekregen en ik vind dit erg mooi bij de kleuren van de oogschaduw staan.

DSC08032.jpg

Het palette heeft de naam 010 call it what you want gekregen. Achterop het palette staat een kleine afbeelding waarin word beschreven waar je de kleuren kunt aanbrengen, uiteraard staat de ingrediëntenlijst ook achterop vermeld.

DSC08036.jpg

In het palette zit 10 g aan oogschaduw. Ook dit palette heeft een highlight nuance en een contouring tint. De oogschaduw belooft langhoudend te zijn en ook nog eens hooggepigmenteerd.

DSC08046.JPG

IMG_7073.jpg

Swatchen.

oog.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC08051.jpg

Ik ben erg tevreden over het oogschaduw palette, het palette bevat veel pigment en ik vind de kleuren ook erg verassend wat ze lijken totaal niet op de kleuren die de andere paletten van Catrice bevatten. De oogschaduw is makkelijk in te blenden en je kunt verschillende ooglooks creëren met de palette, ik ben erg blij met dit palette en ga hem zeker nog erg vaak gebruiken.

Catrice The blazing bronze collection eyeshadow palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s