Essence Trend editie Sun. sand & golden rainbows.

DSC07970.jpg

Aangezien het midden in de zomer is, heeft Essence een trend editie uitgebracht die perfect past bij de zomerse dagen. De trend editie Sun. sand. & golden rainbows. staat in het teken van producten die zouden zorgen voor een zongebruinde huid. Met deze trend editie beleef je het ultieme vakantiegevoel, ik testte een aantal producten uit en vertel wat ik van deze producten vind.

DSC07866.jpg

De collectie bevat een face brush, bronzing water, matt bronzing powder, baked multi colour highlighter en bronzing drops.

DSC07917.jpg

De bronzing drops zitten in een glazen potje. Op de flesjes staat de naam van de trend editie vermeld.

DSC07922.jpg

De bronzing drops zijn verkrijgbaar in twee kleuren. Achterop de flesjes staan de namen van de kleuren, ik heb dus beide kleuren die de namen 01 sunshine in my pocket en 02 golden sunset hebben gekregen. Verder staat er nog wat extra informatie achterop de flesjes, en ook de ingrediëntenlijst.

DSC07929.jpg

De flesjes bevatten 13,5 ml aan product. De bronzing drops werken met een pipetje waardoor je dus hoeveelheid naar keuze kunt doseren. Ik ben hier zelf altijd een beetje zoekende mee als een product een pipetje bevat maar naar verloop van tijd word het makkelijker om hiermee te werken.

IMG_1134.jpg

Swatchen:01 sunshine in my pocket en 02 golden sunset.

01 sunshine in my pocket

druppels2.jpg

02 golden sunset

druppels1.jpg

Ik vind de 02 golden sunshine mooier als de 01 sunshine in my pocket, de tweede is gewoon wat donkerder en die zie je mooi door de foundation heen, en ik vind de eerste toch wat meer highlighter achtig. Ik vind wel dat je de druppels goed kan inblenden en dat vind ik persoonlijk ook wel erg belangrijk want daardoor is het resultaat niet vlekkerig en laat het geen strepen achter.

DSC07887.jpg

De matt bronzing powder is verkrijgbaar in twee varianten namelijk voor de donkere en lichtere huid. Het doosje is gemaakt van stevig plastic en de tekst staat in het goud op de deksel, ik vind de combinatie van de transparante deksel en gouden tekst erg mooi.

SONY DSC

Ik heb de bronzer voor de darker skin gekozen, omdat ik persoonlijk erg houd van een donkere bronzer. De bronzer heeft de naam 02 beach days gekregen, achterop het doosje staat wat meer informatie over de bronzer en ook de ingrediënten lijst staat erop vermeld.

DSC07901.jpg

In het doosje zit 15 g aan bronzer, een mega grootte bronzer dus. In de poeder staan blaadjes gedrukt wat er echt heel mooi uitziet, ook ruikt de bronzer erg lekker ik ruik een lichte kokos geur. De bronzer zou waterproof zijn.

SONY DSC

IMG_7180.jpg

Swatchen.

bronzer

zonder bronzer                                                        met bronzer

Ik vind de bronzer er mooi uitzien, van mij had de bronzer zelfs nog wel een tintje donkerder mogen zijn maar je ziet hem evengoed terug op mijn gezicht. Ik vind het mooi dat de bronzer matt is en zo lekker ruikt en wat ik erg belangrijk vind is dat de bronzer goed te blenden is.

DSC07937.jpg

Het doosje van de baked multi colour highlighter is gemaakt van stevig plastic en geeft een doorzichtige deksel, net als bij de bronzer is de tekst op het doosje goud. De highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren.

DSC07942.jpg

De highlighter heeft de naam 01 dreams are calling gekregen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de highlighter.

DSC07950.jpg

In het doosje zit 4,5 g aan highlighter. De highlighter bevat drie kleuren en je kunt ze gecombineerd of los van elkaar gebruiken.

DSC07955.jpg

IMG_0358.jpg

Swatchen.

high.jpg

zonder highlighter                                                                        met highlighter

Ik vind de highlighter erg mooi, de kleur is vrij subtiel waardoor de glans de overhand heeft en dat is erg mooi. De highlighter valt zeker op en ziet er ook nog eens super leuk uit.

DSC07871.jpg

De bronzing water zit in een plastic flesje en is transparant, ik vind het leuk dat je de kleur van het bronzing water er doorheen kan zien.

SONY DSC

De bronzing water heeft de naam 01 here comes the sun! gekregen. Achterop het flesje staat meer informatie over het bronzing water en ook de ingrediëntenlijst, dit is wel  moeilijk leesbaar omdat het water gekleurd is.

DSC07878.jpg

In het flesje zit 100 ml aan bronzing water, het flesje heeft een klein spuitgaatje waar een normale hoeveelheid water uitkomt. Je kunt het water gebruiken op je huid en je gezicht en zou zorgen voor een mooie bruine gloed.

bronzing water.jpg

zonder bronzing water                                                         met bronzing water

Ik heb het bronzing water alleen op mijn gezicht gebruikt omdat mijn lichaam de laatste tijd niet heel erg goed reageert op andere middeltjes en ik nogal jeuk krijg. Je ziet zeker wel dat het bronzing water wat doet met mijn gezicht op bepaalde delen zie ik er toch wat bruiner uit en ik ben erg verbaasd dat dit bronzing water echt werkt.

DSC07963.jpg

Essence heeft weer een mooie trend editie neergezet, de producten werken ook daadwekelijk en ik ben erg onder de indruk. Ik vind de producten er mooi uitzien en ook zien ze er mooi uit op mijn gezicht. Deze trend editie is weer erg geslaagd.

Deze trend editie is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, voor deze trend editie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s