Catrice 1 minute face perfector

DSC07805.jpg

Catrice heeft sinds een tijdje een nieuwe foundation in het assortiment, namelijke de 1 minut face perfector. Dit product is geen volledige foundation maar het is een mousse met een delicate dekking. Ik was erg benieuwd naar dit product, want hoe zou mijn gezicht eruitzien met deze face perfector. Ik testte het product uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC07746.jpg

De face perfector zit in een potje dat is gemaakt van glas, de deksel is gemaakt van plastic en is verder niet heel bijzonder.

DSC07755.jpg

De 1 minute face perfector heeft de naam 010 one fits all gekregen. Achterop het potje staat meer informatie over de foundation, de ingrediënten lijst word niet achterop vermeld, maar de foundation is wel veganistisch.

DSC07762.jpg

In het potje zit 17 g aan product. Het product beloofd delicate dekking, zicht aan te passen aan elke huidtoon, matteren en ook poriën en onregelmatigheden te laten verdwijnen.

DSC07770.JPG

IMG_9896.jpg

Swatchen.

foun.jpg

zonder face perfector                                                                met face perfector

SONY DSC

Ik ben erg tevreden over de face perfector, ik moest even wennen aan de structuur van de mousse omdat deze iets dikker is als een foundation in een pomp flacon maar de foundation bracht goed aan, het inblenden kost wel iets meer tijd en dat ligt weer aan de structuur van de foundation. Ik vond de dekking erg goed, eigenlijk beter dan verwacht. Mijn poriën zijn nog steeds wel licht zichtbaar met gebruik van de foundation en oneffenheden ook licht. Maar ik vind de face perfector ook zeer geschikt voor de warme dagen omdat deze vrij licht aanvoelt op de huid.

Catrice 1 minute face perfector €5,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s