Essence Prime + studio mattifying + pore minimizing primer

DSC07739.jpg

Primer behoord niet tot mijn dagelijkse make up routine maar als ik langer van huis moet of een dagje weg ga gebruik ik graag een primer als basis, ik heb diverse primers in mijn stash en ben toch altijd wel weer benieuwd naar primers die ik nog niet ken of net iets anders zijn als degene die ik gewend ben. In het schap bij Essence kwam ik de prime + studio mattifying + pore minimizing primer tegen, ik was erg benieuwd naar deze primer en testte deze uit.

DSC07695.jpg

De primer zit in een tube die er vrij smal uitziet, wel vind ik de tube er opvallend uitzien. De primer bevat zwarte klei.

DSC07706.jpg

Achterop de tube staat wat meer informatie over de primer. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC07713.jpg

In de tube zit 30 ml aan primer. De primer belooft je huid te matteren en je poriën minder zichtbaar te maken, ook zou de primer een lichte en luchtige structuur hebben.

DSC07724.jpg

De tube heeft een kleine opening waardoor er niet heel veel primer uitkomt in één keer, voor mij was één keer zacht knijpen genoeg om voldoende primer uit de tube te halen.

IMG_1682.jpg

Swatchen.

primer.jpg

zonder primer                                                                       met primer

DSC07731.jpg

Ik ben tevreden over de primer, de primer heeft een aangename geur en voelt zacht aan op mijn gezicht. Ik was eerst een beetje bang voor de kleur want de primer is grijs maar eenmaal uitgesmeerd op mijn huid zie je niks meer van de grijze kleur terug. De primer matteert mijn huid prima, niet alle poriën worden bedekt met de primer maar dat had ik ook niet persé verwacht. Mijn make up ziet er net wat strakker uit met deze primer en blijft prima op zijn plek zitten.

Essence Prime + studio mattifying + pore minimizing primer €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s