Essence Nude eyeshadow palette

DSC07692.jpg

 

nude oogschaduw paletten blijven een hype op beauty gebied, een paar jaar geleden kwamen bijna alle merken met nude oogschaduw paletten. Ondanks dat de nude kleuren wel wat afnemen zijn er nog steeds merken die nude producten uitbrengen. Ik testte het nude eyeshadow palette van Essence en vertel wat ik van dit oogschaduw palette vind.

DSC07651.jpg

Het palette is gemaakt van stevig plastic, en heeft een transparante deksel. De tekst is zwart met wit, ik vind dit niet de stevigste paletten van Essence en ze een beetje goedkoop ogen.

DSC07658.jpg

Achterop het palette staat wat meer informatie over de oogschaduw, als je het papiertje op de achterkant losmaakt dan kan je de ingrediëntenlijst zien.

DSC07666.jpg

In het palette zitten tien kleuren oogschaduw. In totaal bevat het palette 7 g aan oogschaduw. De oogschaduw zou hoog gepigmenteerd zijn, er zitten in het palette matte, glanzen en metallic oogschaduw kleuren.

DSC07678.JPG

IMG_2325.jpg

Swatchen.

oog.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC07685.jpg

Ik ben te spreken over het oogschaduw palette, ik vind dat de oogschaduw goede pigmentatie heeft en ik vind het fijn dat er meerdere soorten oogschaduw effecten in het palette zitten. Ik vond het een beetje puzzelen om de juiste kleuren oogschaduw bij elkaar te zoeken om een mooie ooglook te maken. Ik mis wel een highlight kleurtje in het palette want het goud valt me een beetje tegen, maar je kan zeker meerdere ooglook maken met dit palette.

Essence Nude eyeshadow palette €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s