Paris beauty Concealer bronzer 5 color palette

DSC07644.jpg

Concealer en bronzer zijn standaard stappen in mijn make up routine, ik heb diverse concealers en bronzers in mijn stash zitten waaronder ook een aantal paletten. Bij de Action kwam ik dit palette tegen van Paris beauty, momenteel heeft Action een aantal verschillende paletten van dit merk in hun assortiment. Ik testte het palette en vertel wat ik vind van dit concealer en bronzer palette.

DSC07609.jpg

Het palette is gemaakt van blik. Het palette heeft een opvallende oranje kleur en zal zeker opvallen in je stash. Op het palette staat de eifeltoren afgebeeld wat natuurlijk weer perfect aansluit bij het merk. De tekst op het palette valt op door de kleurencombinaties.

DSC07614.jpg

Achterop het palette staan de kleuren afgebeeld van de producten die in het palette zitten, verder staat de ingrediënten lijst achterop en een waarschuwing over de folie die op de spiegel geplakt zit.

DSC07624.jpg

In de deksel zit dus de spiegel waar folie overheen zit.  In het palette zitten drie concealers en twee bronzers. In totaal bevat dit palette 7,7 g aan producten. Ook zit er een borsteltje in het palette die je kan gebruiken om de producten aan te brengen. De concealers hebben een créme structuur en de bronzers zijn cream tot powder, dus een lichte créme structuur met een powder finish.

DSC07629.jpg

IMG_2597.jpg

Swatchen.

concealer1.jpg

bronzer.jpg

zonder bronzer                                  met bronzer                                 bronzer geblend

DSC07637.jpg

Ik vind de concealer in dit palette erg fijn, de concealer is lekker romig en dekt goed, het inblenden is wel wat lastiger en duurt wat langer dan met andere concealer maar als je er de tijd voor neemt lukt het zeker. De bronzer valt me een beetje tegen, ik heb hem onder mijn foundation gebruikt omdat deze toch een lichte créme structuur heeft en dit beter blend onder foundation dan over de foundation.

Paris beauty concealer bronzer 5 color palette €2,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s