Catrice Sun glow matt bronzing powder

DSC07468.jpg

Bronzen ontbreekt eigenlijk nooit bij mijn make up looks, ik vind het erg fijn om mijn gezicht wat meer vorm te geven door te shapen met een bronzer poeder. Ook mijn bronzer stash is ook vrij groot maar ik vind het toch leuk om nieuwe bronzers uit te testen. Ik testte de sun glow matt bronzing powder van Catrice uit en vertel wat ik van deze bronzer vind.

DSC07426.jpg

Het doosje waar de bronzer in zit is gemaakt van stevig plastic en heeft een transparante deksel waardoor je de bronzer al kunt zien. De tekst op het doosje heeft een gouden kleur gekregen wat erg mooi bij het doosje past.

DSC07440.jpg

De bronzer is verkrijgbaar in twee varianten namelijk de 035 universal bronze en de 030 medium bronze, ik heb de 030 medium bronze gekozen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de bronzer en uiteraard mag de ingrediënten lijst niet ontbreken.

DSC07447.jpg

In het doosje zit 9,5 g aan bronzer. In de poeder zit het nieuwe logo van Catrice gedrukt. De poeder belooft makkelijk te blenden, een natuurlijke getinte uitstraling, matte poedertextuur en water resistant te zijn.

DSC07454.jpg

IMG_0526.jpg

Swatchen.

bronzer.jpg

zonder bronzer poeder                                                   met bronzer poeder

DSC07464.jpg

Ik ben erg tevreden over de bronzer, ik vind de kleur erg mooi en goed bij mijn huidskleur passen. De bronzer blend inderdaad makkelijk in, ook vind ik het mooi dat de poeder een matte textuur heeft. Of de bronzer ook echt water resistant is durf ik niet te vertellen want ik heb dit zelf niet getest en geloof ook nooit heel erg dat dit werkt. Ik kan in iedergeval weer een mooie bronzer aan mijn stash toevoegen.

Catrice Sun glow matt bronzing powder €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s