Mua Amplify statement lash

DSC07271.jpg

Even geleden kwam ik deze mascara tegen van Mua en ik was wel benieuwd hoe deze mascara zou zijn. De Kruidvat waar ik altijd kom heeft geen standaard Mua assortiment dus ik vind het altijd bijzonder als ik merken tegen kom niet standaard bij die Kruidvat te vinden zijn. Ik testte de amplify statement lash uit en vertel wat ik van de mascara vind.

DSC07236.jpg

De huls van de mascara heeft een zwarte kleur en de tekst op de huls is wit. Op de dop is een doorzichtig stukje geplaatst en dat vind ik de huls wel een leuke touch geven.

DSC07242.jpg

Achterop de huls word nog even duidelijk gemaakt dat het om een full volume lash effect mascara gaat. In de huls zit 12 ml aan mascara.

DSC07254.jpg

De mascara belooft maximale dekking en een volumemende mascara voor krachtige wimpers. Je zou makkelijk van de wortel tot de punt een diepe, intensere kleur en een ultiem statement wimper effect kunnen creëren.

DSC07255.jpg

De mascara heeft een borsteltje dat is gemaakt van plastic, het borsteltje heeft korte haartjes en ik ben absoluut geen voorstander van dit soort borsteltjes ik kan hier niet fijn mijn mascara mee aanbrengen.

ascara

zonder mascara                                                               met mascara

SONY DSC

Deze mascara belooft veel maar komt het helaas totaal niet waar. Allereerst het borsteltje wat bij de mascara zit is gewoon vreselijk, dit is een hele persoonlijke voorkeur want misschien vind jij zulk soort borsteltjes wel heel erg fijn, maar voor mij werkt dit niet. Ik vind niet dat ik nou echt veel volume op mijn wimpers krijg met deze mascara. Ik kan meerdere laagjes aanbrengen van de mascara maar het effect word niet beter dan op de foto te zien is. Ik heb betere mascara’s in mijn stash die echt veel volume geven.

Mua Amplify statement lash €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s